|
|
|
Polcon 2017.08.24-27 Lublin |
Autor |
Wiadomość |
Goria
Borg
|
Wysłany: 22 Sierpnia 2017, 08:01
|
|
|
Dzięki za informację!
Dalambercie- kiedyś, jak byłam piękna i młoda to wyglądało jak na poniższym zdjęciu, ale teraz faktycznie może być wersja Hard, tudzież babcina (jak w bajce). Koszyczek zaś, nie dość, że poręczny to i charakterystyczny - łatwiej rozpoznać człowieka i być może będzie jedyną rzeczą, która się w tym zestawieniu nie zmieniła .
a czasu nie miałam coby sobie inne uszyć.
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 22 Sierpnia 2017, 09:12
|
|
|
gorat, znaczy się nie wyświetla czy jest brzydki?
Goria, łał jaki kapturek |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 22 Sierpnia 2017, 09:44
|
|
|
Dzięki! Przynajmniej zdjęcia zostały . Teraz byłoby fajnie, gdyby Witia się ukazała, to mogłabym robić za Kraken lub Zielarki . Bo na zombiaki mam za mało cierpliwości jeszcze. Chyba, że dopiero początek transformacji? |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 22 Sierpnia 2017, 09:51
|
|
|
Martva napisał/a | gorat, znaczy się nie wyświetla czy jest brzydki? |
Widać szary zakaz wjazdu. Być może nie rozumiemy dowcipu |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 22 Sierpnia 2017, 10:01
|
|
|
Ale tam był jakiś planik z Martvą Naturą, ale wzion i zniknoł. |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 22 Sierpnia 2017, 10:25
|
|
|
Doszły mnie słuchy, że plan się ciągle zmienia. :/.
Martva - może po prostu będziemy cię szukać po kramach. Twoje wisiorki, bransoletki i kolczyki powinnam rozpoznać Na zeszłorocznym Falkonie były wszak najpiękniejsze . |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 22 Sierpnia 2017, 18:02
|
|
|
To (widać?) dostałam jako aktualną mapkę ze dwa tygodnie temu, po zmianie miejsca całości. Mam nadzieję że nie zaszły jakieś nowe zmiany w międzyczasie i że obie strony myślały o tym samym stanowisku. No ale to naprawdę nie Falkon, jakby co - pomięty fioletowy obrus, on się dość mocno rzuca w oczy |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 22 Sierpnia 2017, 18:50
|
|
|
! |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 29 Sierpnia 2017, 06:49
|
|
|
Martva, fajnie cię było ponownie zobaczyć Wisiorek jest przepiękny! |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 29 Sierpnia 2017, 08:52
|
|
|
Nie robię brzydkich rzeczy bo się słabo sprzedają A poważnie - dzięki, też mi było miło! Uwielbiam konwenty najbardziej ze wszystkich imprez na jakich się wystawiam, bo jest dużo fajnych znajomych ludzi.
Byłam uziemiona więc o konwencie wiem tyle, ile opowiedzieli mi ludzie, spędziłam trochę czasu w bardzo kameralnym gronie w centrum - no i właśnie, centrum! W listopadzie jest ciemność, bruk i opady, latem są liście na drzewach, ogródki i omg fontanny. Zdecydowanie bardziej mi się podoba ta wersja. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 29 Sierpnia 2017, 10:00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum