Polcon 2017.08.24-27 Lublin |
Autor |
Wiadomość |
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 12 Maj 2017, 19:44
|
|
|
a ja się zgapiłam i zaplanowane mam co innego...
nic to, odwiedzę Lublin tradycyjnie w listopadzie. |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 12 Maj 2017, 21:39
|
|
|
Ja planuję, jednak rodzina ma wobec mnie inne zamiary |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 15 Maj 2017, 19:40
|
|
|
Pierwszy i jedyny Polcon, na którym byłem, kurczę -11 lat temu? Był w Lublinie.
Teraz byłaby okazja zwiedzić miasto może. Kto będzie? Nic w tym momencie nie przesądzam, ale może. Trochę bym chciał
(na NURScona pewno nie ma co liczyć? ) |
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 17 Maj 2017, 21:53
|
|
|
Planuję uknuć chytry plan, ale prawie na pewno w grę wchodzi tylko sobota i niedziela. |
_________________ Wcale nie jestem pod wypływem kolaholu niek jaktórzy w zas pogli momyśleć.
Nie niestem jawet wpiłowie tak pojany jak pożecie mymyśleć. |
|
|
|
|
Ziuta
Nerwus
|
Wysłany: 20 Maj 2017, 14:17
|
|
|
Będę bezapelacyjnie i do samego końca |
_________________ Jeśli istnieją narodowe mity, narodowe świętości, to konieczność panowania nad Polską jest właśnie taką świętością dla Rosji - Stanisław Cat-Mackiewicz |
|
|
|
|
krisu
Langolier
|
Wysłany: 30 Maj 2017, 00:31
|
|
|
gorat, odezwij się do mnie, kkucharski8@interia.pl, coś wymyślimy pozdr
edyta : wybieram się, akurat urlop mi dali jjeejjj
edyta 2: albo na priv, na pewno odpiszę.pozdr krisu |
_________________ Gdy nadejdzie czas białego zimna, nie jedz żółtego śniegu. |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 11 Lipca 2017, 06:37
|
|
|
Czekam na urlop faceta, jak dostanie, to będziemy. |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 11 Lipca 2017, 10:00
|
|
|
Goria, zahaczysz po drodze o Warszawę? |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 11 Lipca 2017, 10:05
|
|
|
Chyba będę. Wystawcy będą w jakimś parku więc tam mnie będzie można szukać jeśli będę. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
Wysłany: 17 Lipca 2017, 01:40
|
|
|
Męczę się z tym noclegiem, męczę i dręczy mnie pytanie, jak normalny człowiek to załatwia w dużym mieście, żeby jeszcze mieć sensownie blisko. Nory dla samotnika brakuje. Na SKOFie parę słów zamieniłem z Żeraniem i wiem przynajmniej, że ostatni raczej jeszcze nie jestem, ale trochę za mało czasu, by się bawić w Last Man Standing. W akademikach miejsca dwójkami chodzą, więc albo się z kimś, albo dolosują kogoś całkowicie przypadkowo, jak to przy losowaniu, a to cybiorgom niezbyt pasi. Mi nie pasi, przynajmniej. |
_________________ Początkujący Wiatr wieje: Co mogę dla kogoś zrobić?
Zostań drzewem wiśni.
---
鼓動の秘密
U mnie działa. |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 17 Lipca 2017, 07:05
|
|
|
dalambert napisał/a | Goria, zahaczysz po drodze o Warszawę? |
Właśnie na tym tez polegał problem z urlopem - bo jakby był dłuższy, to byśmy zahaczyli, a tak wychodzi, że uda się wyrwać tylko na Polcon (będziemy w piątek). Ale w Warszawie, będę jakoś w drugiej połowie września i trochę października . I może się uda wpaść na Targi i oczywiście do Paradoxu . Bo inaczej co to by było!
Martva napisał/a | Chyba będę. Wystawcy będą w jakimś parku więc tam mnie będzie można szukać jeśli będę. |
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 20 Lipca 2017, 08:20
|
|
|
Zaczynam się martvić bo jakoś nic nie wiem co z tym Polconem. Znaczy wiem jak jadę i z kim. Zacznę molestować człowieka od wystawców bo na razie jesteśmy na etapie 'witam, potwierdzam zgłoszenie' ponad miesiąc temu (kurde, serio nie wiem czy potwierdzenie zgłoszenia jest równoznaczne z zaklepaniem stoiska, pewnie histeryzuję). Do noclegów pisałam 6 dni temu i ani potwierdzenia ani informacji że się skończyły. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 6 Sierpnia 2017, 16:24
|
|
|
I jak ułożyło się? |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 6 Sierpnia 2017, 16:32
|
|
|
Stoisko - dosłownie wczoraj. Nocleg po szturchnięciu na FB podał dane do przelewu, zapłaciliśmy, wysłaliśmy potwierdzenie przelewu i liczymy że wpłynęło i się zapisało |
skarby
szorty |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 6 Sierpnia 2017, 18:29
|
|
|
No u mnie też akademik, tylko jak wysłałam zgłoszenie to nic się nie stało. Jak po tygodniu wrzuciłam w google 'noclegi polcon' żeby sprawdzić czy na pewno adres był dobry, to jednym z pierwszych wyników był post na fb o treści typu 'czy osobę odpowiedzialną za noclegi zjadły dinozaury?'. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 13 Sierpnia 2017, 18:48
|
|
|
To ja z biletami czekałam długo. Ale dostałam potwierdzenie, zostały zakupione. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
dziko
Yoda
|
Wysłany: 20 Sierpnia 2017, 21:22
|
|
|
gorat napisał/a | Średnio ogarniam, więc kto będzie tak naprawdę gdzie? Jakieś ostrzeżenia czy zaproszenia? |
Ja debiutuję jako prelegent w piątek 0 10.00 na popularnonaukowej, zapraszam
Poza tym oczywiście będę też jako gość wszystkie cztery dni. |
_________________ pozdrawiam - Bartek
Dzikopis |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 20 Sierpnia 2017, 23:54
|
|
|
|
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 21 Sierpnia 2017, 08:48
|
|
|
Dopiero dotrzemy w piątek koło południa . Jak dobrze pójdzie. Dziko - powodzenia! |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 21 Sierpnia 2017, 14:14
|
|
|
Martvą i Istvana już miałam przyjemność poznać, reszty niesety jeszcze nie.Tak tylko, gdyby wam mignęło, w sobotę, będę najprawdopodobniej miała koszyczek z głową wilka, i prawdopodobnie przez resztę Polconu wisior Wiedźmina i pewnie zawieszkę z drzewem witiowym.
Martva, gdzie cię będzie można znaleźć, jakby co, żeby się człowiek przywitał? |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 21 Sierpnia 2017, 16:03
|
|
|
Goria napisał/a | będę najprawdopodobniej miała koszyczek z głową wilka | Znaczy robisz za Czerwonego Kapturka Hard ? |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 21 Sierpnia 2017, 17:32
|
|
|
Na stronie nie ma oficjalnej mapki. Strefa wystawców będzie na wolnym powietrzu na jakimś parkingu bodajże i na końcu jest scena i po obu stronach ciągu pieszego zakończonego sceną będą namioty. Mój będzie, jeśli dostanę to miejsce o którym rozmawiałam, po lewej stronie jak się stoi twarzą do sceny i raczej od niej dalej niż bliżej. Ale w wewnętrznym kręgu. jeśli dostanę jakąś mapkę to ją wkleję na fanpejdżu. Nie mam nawet gdzie postawić rollupa ale wystawców będzie tylko kilkudziesięciu i ustawionych w podwójne kółko i postaram się kręcić przed stoiskiem, więc jak nie zapomnę wianka to będzie mnie widać. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 21 Sierpnia 2017, 20:50
|
|
|
O widzisz Już działam.
|
skarby
szorty |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|