Pyrkon 2018.05.18-20 Poznań |
Autor |
Wiadomość |
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 1 Maj 2018, 08:18
|
|
|
Z fb Martvej wynika, że będzie , co mnie niezmiernie cieszy, bo a) lubię ją bardzo, b) tworzy śliczne rzeczy.
Będę ze swoją lepsza połówką.
Ale Targów mi szkoda . Że też dali te imprezy w tym samym czasie . Bleeeeee |
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 1 Maj 2018, 09:21
|
|
|
Będę, uziemiona na stoisku |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 1 Maj 2018, 10:53
|
|
|
Martva, super!! - tzn. nie uziemienie, ale ogólnie, że będziesz .
Edit - Dziękuję Fidelu! |
|
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 1 Maj 2018, 10:55
|
|
|
ktoś na Pyrkonie specjalnie się goli na spotkanie z Martvą? |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 1 Maj 2018, 11:20
|
|
|
Fidel-F2, o jak miło, że wpadłeś - już poprawiłam . Będziecie na Pyrkonie? |
|
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 1 Maj 2018, 11:30
|
|
|
nie bywam nigdzie poza Nidzicą, 500 osób na konwencie to maksymalna ilość jaką mogę znieść |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 1 Maj 2018, 11:47
|
|
|
Fidel-F2 napisał/a | ktoś na Pyrkonie specjalnie się goli na spotkanie z Martvą? |
No raczej! |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 1 Maj 2018, 14:36
|
|
|
Szukaj Mad Artisans jak jest dłuższa ściana hali to pod nią, na środku, jeśli dobrze pamiętam. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 1 Maj 2018, 15:39
|
|
|
Przy jakimś środkowym wejściu, tak. Nic nie wiem o tym co będzie na zewnątrz |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 29 Maj 2018, 08:36
|
|
|
Było bardzo fajnie. Tłumy mniejsze- ze względu na WTK w tym samym czasie, co mi akurat odpowiadało. W sobotę w Poznaniu była także noc muzeów, więc udało nam się połączyć i konwentowanie, i odrobinę zwiedzania. |
|
|
|
|
|