Warszawskie Targi Fantastyki 2018.10.06-07 |
Autor |
Wiadomość |
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Silaqui
Zombie Lenina
|
Wysłany: 30 Kwietnia 2018, 23:12
|
|
|
Tydzień przed Falkonem - tak tyć niefortunnie :/ |
_________________ Na początku było Słowo. Potem pojawił się pieprzony edytor tekstu. Potem procesor myślowy. A potem nastąpił koniec literatury. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 1 Maj 2018, 09:15
|
|
|
Będę, wysłałam zgłoszenie 20min po mailu informującym o nowej edycji |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Silaqui
Zombie Lenina
|
Wysłany: 8 Maj 2018, 21:11
|
|
|
gorat napisał/a | No tydzień - nie wytrzeźwiejesz? No nie mów, że nie dasz rady, przecież bilokacja nie będzie potrzebna |
Panie, ja od jakiegoś czasu niemal niepijąca jestem
Raczej kwestia finansów - na FAlkonie zawsze robię najazd na stoisko Solarisowe |
_________________ Na początku było Słowo. Potem pojawił się pieprzony edytor tekstu. Potem procesor myślowy. A potem nastąpił koniec literatury. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 19 Sierpnia 2018, 18:11
|
|
|
|
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
|