|
|
|
Festiwal Fantasy, Suwałki, 19-21 września 2014 |
Autor |
Wiadomość |
ilcattivo13
Wirtualny Suwalski Niedźwiedź
|
Wysłany: 12 Września 2014, 18:49 Festiwal Fantasy, Suwałki, 19-21 września 2014
|
|
|
Howdee!
Już za tydzień zacznie się suwalski Festiwal Fantasy.
Tradycyjnie już będzie mniej literacko (niestety), ale za to bardziej wszystkoinnościowato. Film, taniec, malarstwo, komiks, rękodzieło (było coś o robieniu wszechświata z papieru, ale nie wiem, czy starczy miejsca), gry (w tym Mistrzostwa w Muczykinie, czy czymś takim), Jaćwingowie, larpy, różne takie japońskie wynalazki, historia, spotkania z ludźmi, którzy na baśniach i legendach ludowych (temat przewodni imprezy) zjedli zęby i takie tam.
Z gości, których pewnie kojarzycie, będzie Wielki Grafoman, Mama Tkacza Iluzji i niejaki Nidzicki Szef Wszystkich Szefów.
Zresztą, program znajdziecie na stronie festiwalu. Wstęp na wszystko oprócz płatnych koncertów i pokazów filmowych jest darmowy.
Po raz chyba pierwszy, cała ekipa organizująca imprezę wystąpi w przebraniach. Mła również :/ I ciągle się zastanawiam, co mnie podkusiło...
Enyłej, czujcie się zaproszeni
Jeśli ktoś chce w tym czasie wpaść do Suwałk, a nie wie, czy przypadkiem wszystkie miejsca w hotelach nie będą zajęte (będą), to mój mail macie
I to by było na tyle,
Nerka,
Wasz Nieświeć. |
_________________ DVRVM CACANTES MONVIT VT NITANT THALES |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 13 Września 2014, 09:24
|
|
|
się przymierzałam, ale niestety z bólem muszę sobie odmówić tej przyjemności.
może next year. |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
ilcattivo13
|
Wysłany: 15 Września 2014, 09:27
|
|
|
Szkoda
Będzie więcej śliwowicy i kartaczy dla mnie |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 16 Września 2014, 16:43
|
|
|
chciałeś mnie znowu otruć? |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
ilcattivo13
|
Wysłany: 1 Października 2014, 17:52
|
|
|
Jakby co, to tutaj znaleźć można zdjęcia z mojego punktu programu i z wręczania Kryształowego Klucza
Niestety, nie ma ani jednego zdjęcia, na którym jestem w pełnym przebraniu, za co serdecznie wszystkich zainteresowanych, z całej mojej nieświeciej duszy przepraszam ;P Enyłej, kurtka litewskiego pogranicznika (pamiątka z pielgrzymki pokutnej do Ostrej Bramy) była, spodnie cargo były (tak, też ubolewam nad deficytem spodni niemieckich spadochroniarzy/esesmanów), bluza marki Oralion DELUKS Chot Kitir '89 była, czapka uszatka była, gumofilce były, linka na najsmaczniejszych przyjaciół człowieka była, kołek na wampiry-komuchy był i majcher też. Była też zaiwa... pożyczona torba lekarska od dr Skórzewskiego, ale aparatura do niej się nie zmieściła. Siut.
Edit:
Zapomniałem dodać, że rynsztunek nosił autentyczny bimbrownik ;P |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 1 Października 2014, 18:59
|
|
|
ilcattivo13, piękna impreza, ale jesteś pewien, że nie ma Twej dokumentacji foto kostiumowej. opis bardzo zacny |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum