|
|
 |
Spotkanie załogi Latającej Holery |
Autor |
Wiadomość |
Freja
Luke Skywalker

|
Wysłany: 23 Listopada 2021, 07:39
|
|
|
Lowenna, dziękuję Poszukam!
Interesują mnie bardzo takie książki z bajerami, okienkami i w ogóle! Ja wiem, że ona jest jeszcze raczej na etapie książeczek kontrastowych (w połowie grudnia rozpocznie swój szósty miesiąc życia), ale ten czas tak szybko leci... To jest absolutnie fascynujące jak prawie z niczego rodzi się człowieczek. Na początku tylko je i śpi, ale ledwie się obejrzysz, a już widzisz, jakie to maleństwo robi się ciekawe wszystkiego. I zdziwione, bo co chwila słyszy lub widzi coś dla niego nowego. No, wolę się już przygotować
Zupełnie nie znam się na rynku książek dziecięcych, co by tam było dobre na początku, na co warto zwrócić uwagę, więc z radością przyjmę każdą podpowiedź |
|
|
|
 |
Lowenna
Mirmił

|
Wysłany: 24 Listopada 2021, 22:55
|
|
|
Aaa. To na te książki przyjdzie pora za 3-4 lata 😅
Teraz lepsze będą z serii Mały wirtuoz. Całokartonówki z dźwiękiem. Żałuję, że moje już za stare 😉
https://m.ceneo.pl/;szukaj-ma%c5%82y+wirtuoz
Jeżeli chcesz zdobyć medal dla najlepszej ciotki, to włącz newsletter od Pomelody i czekaj na promocje. Mają super rzeczy.
https://pomelody.com/
Możesz też nawiązać kontakt z przedstawicielami wydawnictwa Usborne. Doradzą najpiękniejsze książeczki po angielsku. Z dźwiękiem, okienkami. Tylko zawsze domagaj się rabatu, nie płać ceny okładkowej 😉 |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
 |
Lowenna
Mirmił

|
Wysłany: 24 Listopada 2021, 23:02
|
|
|
Ostatnio siostrzeńcowi kupowałam te książki: https://youtu.be/3pa5MXyP04k |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
 |
Freja
Luke Skywalker

|
Wysłany: 27 Listopada 2021, 13:05
|
|
|
No tak, trochę dałam porwać się ekscytacji
Super rekomendacje. Naprawdę. Na Pomelody faktycznie mają świetne rzeczy. Nawet już skorzystałam przy okazji black fridayowych promocji. Sama z chęcią bliżej im się przyjrzę, bo za moich czasów takich fajnych rzeczy nie było. Bardzo Ci dziękuję Lowenno. Teraz to już na pewno zostanę najlepszą ciotką na świecie |
|
|
|
 |
Lowenna
Mirmił

|
Wysłany: 28 Listopada 2021, 09:59
|
|
|
Cieszę się, że znalazłaś coś ciekawego 🙂
Gdybyś potrzebowała znowu podpowiedzi, poszukaj mnie na messengerze: Nietwojinteres Nietwojinteres |
|
|
|
 |
Freja
Luke Skywalker

|
Wysłany: 1 Grudnia 2021, 17:36
|
|
|
Ok, dzięki O, takiej nazwy zapomnieć się nie da |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum