Falkon 2018.10.12-14 (Lublin) |
Autor |
Wiadomość |
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 29 Sierpnia 2018, 07:22
|
|
|
Goracie, mi sie kiedyś udało upolować okazję w hotelu Victoria na jedynkę. Były zniżki 50%, ale wtedy rezerwowałam miejsce jakoś chyba tylko 2 tygodnie przed.
My się w tym roku planujemy wybrać z moja lepszą połową. Będzie nam się bardzo fajnie z tobą spotkać! |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 29 Sierpnia 2018, 10:10
|
|
|
Odesłałam wczoraj umowę Troszkę się boję po zeszłym roku, ale może będzie dobrze. No i liczę że będzie trochę cieplej niż zawsze |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 29 Sierpnia 2018, 10:57
|
|
|
Super!!! |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
Wysłany: 29 Sierpnia 2018, 15:36
|
|
|
No musi być cieplej Trzy tygodnie wcześniej.
Sprawdziłem Victorię - 318zł za dwie noce bez śniadania. Przy 50% byłoby sensownie, ale teraz urywa d... Będę musiał coś i tak znaleźć, nie ma bata...
Edit: O właśnie, a jak się poluje? |
_________________ Początkujący Wiatr wieje: Co mogę dla kogoś zrobić?
Zostań drzewem wiśni.
---
鼓動の秘密
U mnie działa. |
|
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 30 Sierpnia 2018, 08:39
|
|
|
Sprawdzałam jakieś strony internetowe z wyszukiwarkami hoteli i cen (trivago czy jakiś tripadvisor), ale potem robiłam rezerwację/potwierdzałam przez hotel, bo raz się nacięliśmy, że rezerwacja przez trivago zniknęła. Wtedy to było jednak tak, że ewentualnie planowałam po prostu wrócić tego samego dnia, po rozmowach z wydawcą (nomen omen o Witii - chyba już mogę napisać), jeśli nie udałoby mi się znaleźć noclegu w ludzkiej cenie. |
|
|
|
|
Silaqui
Zombie Lenina
|
Wysłany: 30 Sierpnia 2018, 10:15
|
|
|
gorat, sprawdzałes w Waksmanie? |
_________________ Na początku było Słowo. Potem pojawił się pieprzony edytor tekstu. Potem procesor myślowy. A potem nastąpił koniec literatury. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Silaqui
Zombie Lenina
|
Wysłany: 5 Października 2018, 13:45
|
|
|
Na stronie Falkonu jest już bieda tabelka z programem (serio, zaczynam się martwić o tegoroczną edycję, bo organizatorsko nie jest najlepiej): http://falkon.co/program/
Ponieważ mnie zawsze najbardziej interesują panele, to wydębiłam od jednego z orgów listę wraz z opisami i uczestnikami. Jesli ktoś jest ciekawy, to zapraszam: https://www.kronikinomady...018-panele.html
Ogólnie z Alą pojawiamy się w Lublinie w piątek ok. 13:00, plan zakłada obiad w Bachusie, a potem konwentowanie do oporu |
_________________ Na początku było Słowo. Potem pojawił się pieprzony edytor tekstu. Potem procesor myślowy. A potem nastąpił koniec literatury. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 7 Października 2018, 14:54
|
|
|
Dzięki za listę!!! |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 7 Października 2018, 17:45
|
|
|
Zdrowiej!!!! |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
Wysłany: 7 Października 2018, 20:52
|
|
|
Nawet zwolnienia nie mogłem dostać, bo ZUS nie działał... zamiast na Falkonie, to na "łóżkonie" będę
Do wiosny to chyba tylko Comic Con i WyDMA (chyba, na razie nie ma zapowiedzi, może w tym roku nie organizują) mi zostaną, czyli takie "suche" konwenty. |
_________________ Początkujący Wiatr wieje: Co mogę dla kogoś zrobić?
Zostań drzewem wiśni.
---
鼓動の秘密
U mnie działa. |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 8 Października 2018, 10:41
|
|
|
|
|
|
|
|
Silaqui
Zombie Lenina
|
Wysłany: 8 Października 2018, 12:34
|
|
|
|
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 16 Października 2018, 08:53
|
|
|
gorat, jak zdrowie, lepiej? |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 16 Października 2018, 19:55
|
|
|
to dobrze, że ci lepiej!!! I humor chyba dopisuje lepszy. Ciesze się Na fb pofalkonowe żniwa zdjęciowe nawet sama coś wrzuciłam , a na zdjęcie z dziewczynami - czekam, czy się zgodzą. |
|
|
|
|
|
|