|
|
|
Warsaw Comic Con 2018.04.20-22 |
Autor |
Wiadomość |
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 20 Marca 2018, 10:04
|
|
|
Bardzo mnie namawiano na pierwszą edycję, ale się bałam, potem na drugą, ale nie ogarnęłam logistycznie, a potem się tyle nasłuchałam o drugiej, że na pewno nie zaryzykuję trzeciej |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 20 Marca 2018, 20:59
|
|
|
Wystawcy, nie stać mnie na uczestniczenie w konwentach |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 20 Marca 2018, 21:17
|
|
|
To może do jakiej pracy? |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Silaqui
Zombie Lenina
|
Wysłany: 18 Kwietnia 2018, 13:53
|
|
|
Heh, jednak na CC będę ( a raczej na towarzyszącym CC "Warsaw book show")
Mój rozkład jazdy:
1. "Panel fandomowy - Czym jest Fandom" z Artur Olchowy i Maciej Pitala. Sobota, godz. 14:00
2. "Czym nas straszy fantasyka: z pogranicza Science Fiction i horroru" z Marcin Podlewski, Grzegorz Gajek i Artur Olchowy. Niedziela, godz. 10:00
3. "Poradnik potencjalnego debiutanta, czyli jak się wydać" z Artur Olchowy, Maciej Pitala i Dominika Tarczoń . Niedziela, godz. 13:00
Cały harmonogram znajdziecie tutaj: http://warsawbookshow.pl/harmonogram/ |
_________________ Na początku było Słowo. Potem pojawił się pieprzony edytor tekstu. Potem procesor myślowy. A potem nastąpił koniec literatury. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Silaqui
Zombie Lenina
|
Wysłany: 3 Maj 2018, 11:38
|
|
|
Tak w ramach domknięcia tematu minionej edycji CC, moja krótka relacja (czy raczej marudzenie): https://www.facebook.com/...=1&l=fc4d7b39fc |
_________________ Na początku było Słowo. Potem pojawił się pieprzony edytor tekstu. Potem procesor myślowy. A potem nastąpił koniec literatury. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum