Warszawskie Targi Fantastyki 2017.10.07 |
Autor |
Wiadomość |
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 3 Lipca 2017, 17:53 Warszawskie Targi Fantastyki 2017.10.07
|
|
|
https://targifantastyki.pl/
Więc będzie takie coś, pierwsza edycja była dwa lata temu w grudniu i pamiętam że ludzie pisali dobre rzeczy, w zeszłym roku się sypło, teraz będzie druga. Ktoś się wybiera? |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 3 Lipca 2017, 17:56
|
|
|
rozważam |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 3 Lipca 2017, 18:02
|
|
|
Ja bym bardzo wolała grudzień ale zaryzykowałam. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 3 Lipca 2017, 19:42
|
|
|
nie handluję, ale będę |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 17 Lipca 2017, 07:08 Re: Warszawskie Targi Fantastyki 2017.10.07
|
|
|
Martva napisał/a | https://targifantastyki.pl/
Więc będzie takie coś, pierwsza edycja była dwa lata temu w grudniu i pamiętam że ludzie pisali dobre rzeczy, w zeszłym roku się sypło, teraz będzie druga. Ktoś się wybiera? |
hihi, myśmy z siostrzycą nawet tam gadały o Witii . Same targi były fajne. Wygląda, że mogę być. |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 7 Października 2017, 17:26
|
|
|
Było całkiem sympatycznie , zebrałyśmy się nad pięknościami Martvej jak sroki . Znalazłam też świnko-pegaza i kaczuszki u Kasi , do tego książka z autografem i super! |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 8 Października 2017, 10:59
|
|
|
Rany, chciałabym to powtórzyć. Tylko jakąś kartkę sobie powinnam zrobić z przypomnieniem żeby jednak coś zjeść w ciągu dnia |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 8 Października 2017, 13:48
|
|
|
O żeż, zapomniałam, że wzięłam dla ciebie sezamki! To pewnie wina tych pięknych porzeczek . Jakbyś była na Falkonie, to tak tylko przypomnę , |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 8 Października 2017, 14:34
|
|
|
Szmidt, Kosik,Wegner, Pilipiuk obgadani,Goria przytulona, cuda Martvej obejrzane / Martva tyż/ impreza bardzo fajna |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 8 Października 2017, 20:23
|
|
|
wydałam kupę kasy na piękne, niekoniecznie niezbędne rzeczy.
i dostałam cudny wpis w książce.
i spotkałam dużo fantastycznych ludzi |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 12 Października 2017, 08:14
|
|
|
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 12 Października 2017, 09:40
|
|
|
Wróble ćwierkają że kolejna edycja może się odbyć już na wiosnę i trwać dwa dni |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Goria
Borg
|
Wysłany: 16 Października 2017, 13:39
|
|