|
|
|
Pyrkon 2017.04.28-30 Poznań |
Autor |
Wiadomość |
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 2 Marca 2017, 18:46 Pyrkon 2017.04.28-30 Poznań
|
|
|
http://pyrkon.pl/2017/
Aaaaa, chyba właśnie zaklepałam nocleg (coś czuję że może być strasznie). Jeszcze nie bardzo wiem jak dotrę. Ktoś się wybiera? |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 27 Kwietnia 2017, 18:57
|
|
|
Bilety kupione. Jutro o 13.07 ruszam na Pyrkon. |
|
|
|
|
dziko
Yoda
|
Wysłany: 28 Kwietnia 2017, 08:40
|
|
|
Ja też będę, gdzieś od dzisiejszego popołudnia. |
_________________ pozdrawiam - Bartek
Dzikopis |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 28 Kwietnia 2017, 10:16
|
|
|
Mam nadzieję, że kolejkonu nie będzie. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 29 Kwietnia 2017, 22:10
|
|
|
Bogini, ileż tam jest ludzi.
Kojarzycie tę scenę z filmów o zombiakach w mieście, kiedy tłum żywych trupów zaraz zacznie napierać na kilku ludzi broniących wejścia gdzieś? Tak widziałam halę wystawców pięć minut przed otwarciem dla publiczności, ale potem nawet nie miałam czasu się bać
D
Dzięki za odwiedziny! |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 29 Kwietnia 2017, 23:17
|
|
|
Martva, znaczy sukces towarzyski i handlowy |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 1 Maj 2017, 09:08
|
|
|
Nie zaszkodziłaby mi taka impreza raz na miesiąc, oj nie. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum