|
|
|
Dręczenie dietą i ćwiczeniami |
Autor |
Wiadomość |
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 6 Stycznia 2017, 10:37
|
|
|
May uważa że odtłuszczony/niskotłuszczowy nabiał zawsze jest dosładzany, bo w UK się tak robi. Nie chce mi uwierzyć że w Polsce da się kupić serki homo które mają 0% tłuszczu i naprawdę nie dodaje się do nich cukru. Przestaję się dziwić |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
charande
Blade
|
Wysłany: 15 Stycznia 2017, 20:20
|
|
|
Z odwykiem od cukru coś jest na rzeczy. Tzn. nie robiłam nigdy pełnego, stuprocentowego odwyku, ale od baaardzo dawna nie jem na co dzień ciastek, ciasta ani słodyczy "solo" (tzn. w charakterze deseru albo czegoś do podjadania) i autentycznie przestały być atrakcją. Do śniadania - z mlekiem albo kwaśnym jogurtem - mogę czasami wkruszyć ciasto (jak jest w domu) albo kupne pierniczki bez polewy, jak jem owsiankę albo płatki kukurydziane z mlekiem, to je sobie trochę dosładzam, ale "próg słodkości akceptowalnej" wyraźnie mi spadł (od czekolady mlecznej by mnie teraz chyba odrzuciło), a takie rzeczy jak mandarynki czy sos warzywny z marchewką wydają mi się teraz słodsze niż kiedyś. Z tym że ja nigdy nie byłam szaleńczo słodyczożerna, lubiłam słodkie, ale nie tak, żeby pochłonąć jednorazowo tabliczkę czekolady. |
_________________ Hałas w sieci - www.agnhalas.pl
The Thistle Queen - www.agnhalas.com |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 21 Stycznia 2017, 20:38
|
|
|
Tutaj zapytam, bo chyba najlepsze miejsce: jak z certyfikowanymi eko, bio i nie wiem co tam jeszcze produktami pochodzenia zwierzęcego? Czy na przykład krowy mleczne też są wymieniane i tak intensywnie eksploatowane jak w tradycyjnym, wielkoprzemysłowym, a różnią się tylko debilnym etykietkowaniem nie karmione GMO? |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 23 Stycznia 2017, 13:46
|
|
|
Nie wiem, muszą mieć więcej miejsca na pewno ale jak z natężeniem eksploatacji, to nie mam pojęcia.
Ważę się u J. bo moja waga pokazuje za dużo. Więc raz na tydzień. I o dziwo pełznie w dół, o dziwo, bo zawsze jak dotąd pokazywało więcej jak tylko zaczynałam ćwiczyć. Twardo nadal nie jem pszenicy, co oczywiście nie przeszkadza mi w radosnej konsumpcji chałwy na przykład. No ale nie ma pożerania połowy bochna chleba w jeden dzień. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
konopia
Marudny maruda marudzący
|
Wysłany: 16 Lutego 2017, 20:38
|
|
|
zbliża się tłusty czwartek, już za tydzień!
Pączki!
|
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 21 Lutego 2017, 17:41
|
|
|
|
skarby
szorty |
|
|
|
|
Beata
Indiana Jones
|
Wysłany: 21 Lutego 2017, 18:56
|
|
|
No mam nadzieję, że nikt się nie zgłosił. Doprawdy, te nowomodne wymysły... |
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum