|
|
 |
Baśnie i legendy wszechświata - głosowanie do 29 marca |
Legendarne baśnie czy baśniowe legendy? |
Książę Józef |
|
26% |
[ 7 ] |
Wróżkologia praktyczna |
|
42% |
[ 11 ] |
Nasienie 3000 |
|
15% |
[ 4 ] |
Spojrzenie Medivy |
|
15% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 15 |
Wszystkich Głosów: 26 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
konopia
Marudny maruda marudzący

|
Wysłany: 30 Marca 2015, 10:54
|
|
|
Dzięki!
Starscreem, wróżka od zębów to nasz dowcip rodzinny. Ileś lat wstecz córka cieszyła się z pieniążka i robiła jakieś tam plany, a ja jej mówię "to choć wyrwiemy jeszcze kilka i kupimy sobie lody".
Obecnie, prawie, że 11 latka, zdziwiona była ostatnio, że pieniążka nie ma, a za parę tygodni rozpocznie w szkole kurs wychowania seksualnego.
Książę, to wyraz mojego nieustającego zadziwienia, tym jak niektórzy dorośli, dojrzali ludzie, ślepo wierzą we wszystko co daje łatwe odpowiedzi. To rodzaj zamyślenia się na ludźmi, którzy gonią w życiu za "bajką", i nie ważne czy rozbiją starożytne posągi, czy zabraniają innym in-vitro.
W sumie oba szorty są podobne, pokazują co się dzieje, jeśli opowieści niesamowite są brane na poważnie.
Zabrakło korekty , tak, prawda jest taka,że bez porządnej redakcji moje szorty są kiepskie. Bo warsztatu itp. brak, a same pomysły nie wystarczają.
Czaga dzięki , jakoś to poszło, nie?
Szkoda, że jakoś
Nastęny temat? Nie teraz, okna trzeba myć, dywany trzepać, wiosna panie, , (płot wymienić trzeba, staw zasypać) To nie jest dobry moment, niektórzy szykuj się do świąt.
się zastanawiam: Czy w ogóle jakikolwiek moment jest dobry na przeprowadzanie tej zabawy. czy to już się nie 'zużyło".
Już się z paroma osobami, przy herbacie zastanawiałem (tzn. piłem herbatę czytając PW) czy to w ogóle ma jeszcze sens.
Się wygra, zapoda temat a potem obgryza paznokcie bo szortów nie ma, o komentarze trzeba zabiegać, podbijać w kółko temat by nie zagrzebał się pod stosem innych itp...
Chcę poznać wasze zdanie, chcę deklaracji, że spróbuję coś napisać, że zajrzę, zagłosuję, wytknę błędy w kiepskich itp....
a może, zaprzestać i zachować dobre wspomnienia, i kibicować naszym na szortalu.
Edycja: IMO dobrze będzie, jeśli dyskusję o spodenkach przeprowadzimy tutaj -> http://latajaca-holera.pl...p=923092#923092 |
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
 |
LadyBlack
Babcia Weatherwax

|
Wysłany: 30 Marca 2015, 12:28
|
|
|
Brava dla autorów za teksty i udział w konkursie.
Czaga, ładnie sobie poradziłaś
Konopia napisał/a | Zabrakło korekty , tak, prawda jest taka,że bez porządnej redakcji moje szorty są kiepskie. Bo warsztatu itp. brak, a same pomysły nie wystarczają. | Marudzisz. Ja jako poprawiacz Twoich tekstów, od czasu do czasu, wiem na pewno, że masz umiejętności i pomysły. Poprawiałam tylko przecinki tu i ówdzie, wywaliłam jakieś powtórzenie, literówkę i czasem coś przestawiłam. Nic więcej. Nie musiałam mozolić się nad fatalną konstrukcją zdań, czy brakiem logiki. W ogóle nie musiałam ingerować w strukturę tekstu, a to znaczy, że pisać potrafisz. Korekta ci nie wychodzi, bo faktycznie na gorąco człowiek nie widzi w swoim tekście błędów, bo wie co tam miało być i nie widzi, że jest co innego. To normalne. Więc nie marudź. Dwa dobre teksty ci wyszły
Co do dalszych losów konkursu... no cóż, to chyba koniec. |
|
|
|
 |
dziko
Yoda

|
Wysłany: 30 Marca 2015, 23:18
|
|
|
Jakoś idzie, ale fakt, że jakoś...
konopia
CzterySilnia
Dziadzioch
Czaga, że Ci się chciało |
_________________ pozdrawiam - Bartek
Dzikopis |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum