|
|
|
Copernicon 19-21 września 2014 |
Autor |
Wiadomość |
baranek
Wróbel galaktyki
|
Wysłany: 12 Września 2014, 18:46 Copernicon 19-21 września 2014
|
|
|
Ktoś? Ewentualnie? |
_________________ Życie, ku*wa, jest nowelą.
"Pisze się po to, żeby było napisane" - Zygmunt Kałużyński |
|
|
|
|
charande
Blade
|
Wysłany: 17 Września 2014, 07:24
|
|
|
Ja się wybieram
Moje punkty programu:
Piątek 20:00 - Płanetnik na południcy jedzie i zmorą pogania - polska demonologia ludowa (prelekcja) - Literacka 3
Piątek 21:00 - Seks w imię fantastyki...? (panel dyskusyjny) - Literacka 1
Sobota 12:00 - Damsel in distress czy SFP (strong female protagonist)? – o kobietach w literaturze fantasy (panel dyskusyjny) - Literacka 1
Sobota 15:00 - Warsztaty literackie z Esensją (warsztaty, wspólnie z Anią Kańtoch) - Literacka 2
Sobota 18:00 - Truciciel wczoraj i dziś (prelekcja) - Literacka 1 |
_________________ Hałas w sieci - www.agnhalas.pl
The Thistle Queen - www.agnhalas.com |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 17 Września 2014, 10:19
|
|
|
podobają mi się piątkowe propozycje. szkoda, ze absolutnie nie dam rady.
a na Falkonie coś z tego będzie? |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
charande
Blade
|
Wysłany: 17 Września 2014, 13:55
|
|
|
Prelekcję o rodzimej demonologii ludowej bardzo chętnie powtórzę na Falkonie, jeżeli nie będzie się dublowała z punktem programu zgłoszonym przez kogoś innego, bo ten temat dość często bywa wykorzystywany przez prelegentów. Z tym że ona jest bez slajdów.
Panel dyskusyjny o seksie w fantastyce oraz ten drugi, o kobietach, to niestety wydarzenia Coperniconowe - prowadzi kto inny, ja mam tylko uczestniczyć w dyskusji (o ile mnie dopuszczą do głosu, bo z tym różnie bywa - nie jestem jedną z tych osób, które walczą o mikrofon ).
Na Falkonie na 99% powtórzymy z Anią Kańtoch warsztaty literackie, bo za każdym razem cieszą się sporym zainteresowaniem. Zobaczymy, jak nam wypadną w wydaniu toruńskim. |
|
|
|
|
baranek
Wróbel galaktyki
|
Wysłany: 18 Września 2014, 10:11
|
|
|
Przegapiłem te warsztaty. Nie doczytałem, że ilość miejsc ograniczona i że trzeba wcześniej próbkę tekstu przesłać. Ślag! |
_________________ Życie, ku*wa, jest nowelą.
"Pisze się po to, żeby było napisane" - Zygmunt Kałużyński |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 18 Września 2014, 10:24
|
|
|
charande, nie bądź wiśnia , wpuść baraneka, na warsztat, on się co i raz publikuje |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
charande
Blade
|
Wysłany: 20 Września 2014, 22:58
|
|
|
Baranku, warsztaty nie były zamknięte, tyle że mógłbyś się na nich nudzić, bo omawiałyśmy po kolei te nadesłane wcześniej teksty oraz dyskutowałyśmy o nich z uczestnikami. Na pewno nie są to ostatnie poprowadzone przez nas zajęcia tego typu Planujesz może wybrać się na Falkon? Prawie na pewno poprowadzimy tam kolejną edycję (która ma szanse być jeszcze lepsza, bo staramy się wyciągać wnioski z tego, co się nie sprawdza "w praniu", i modyfikować formułę). |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum