|
|
|
Fantastyczni NZS UW (cykliczny, brak terminu) |
Autor |
Wiadomość |
Erwin
Gollum
|
Wysłany: 28 Grudnia 2011, 17:01 Fantastyczni NZS UW (cykliczny, brak terminu)
|
|
|
Razem z Fabryką Słów i magazynem Science Fiction Fantasy & Horror organizujemy comiesięczne spotkania z pisarzami fantastyki na Uniwersytecie Warszawskim.
,,Fantastyczni” - to projekt, dzięki któremu chcemy przybliżyć studentom i warszawiakom polską literaturę fantasy - mówi Tomasz Gontarz, koordynator projektu - Raz na miesiąc chcemy gościć pisarzy, wypytać o inspiracje, podzielić się spostrzeżeniami na temat fantastyki.
Za nami spotkanie autorskie Tomasza Kołodziejczaka, Rafała A. Ziemkiewicza, Jacka Komudy, oraz Majki Lidii Kossakowskiej.
Podczas spotkania można wygrać książki autorów ufundowane przez Fabrykę Słów, a każdy uczestnik otrzymuje bon zniżkowy do sklepu Fabryka.pl.
Poniżej relacje video ze spotkań:
Fantastyczni NZS UW - Tomasz Kołodziejczak i Rafał Ziemkiewicz, 25 X 2011 1/2
Fantastyczni NZS UW - Tomasz Kołodziejczak i Rafał Ziemkiewicz, 25 X 2011 2/2
Fantastyczni NZS UW - Jacek Komuda, 22 XI 2011 1/2
Fantastyczni NZS UW - Jacek Komuda, 22 XI 2011 2/2
Fantastyczni NZS UW - Maja Lidia Kossakowska, 15 XII 2011
Aby wiedzieć kto odwiedzi nas w przyszłym miesiącu, zapraszam na FanPage Fantastycznych. |
_________________ „-Ożeń się, moje dziecko. - Komu ja bym mógł taką krzywdę wyrządzić - nie ukochanej przecie.” |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 28 Grudnia 2011, 17:31
|
|
|
Fajnie, ale poza Ziemkiewiczem to comp wrzeszczy co serwera "nie odnaleziono" |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Erwin
Gollum
|
Wysłany: 28 Grudnia 2011, 17:33
|
|
|
Poprawione |
_________________ „-Ożeń się, moje dziecko. - Komu ja bym mógł taką krzywdę wyrządzić - nie ukochanej przecie.” |
|
|
|
|
Erwin
Gollum
|
|
|
|
|
Erwin
Gollum
|
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum