Łódzki Port Gier 10. edycja |
Autor |
Wiadomość |
kaimada
Gollum
|
Wysłany: 8 Listopada 2011, 14:19 Łódzki Port Gier 10. edycja
|
|
|
Stowarzyszenie Miłośników Fantastyki w Łodzi serdecznie zaprasza na jubileuszową, 10 edycję Łódzkiego Portu Gier! Tradycyjnie przez dwa dni weekendu (26-27 listopada 2011) będziemy grać w najróżniejsze "gry bez prądu" - gry planszowe, fabularne, bitewne i logiczne. Zapraszamy wszystkich w wieku od lat 3 do 103! Wstęp bezpłatny!
W programie atrakcje znane i lubiane - całodzienny gamesroom, turnieje, prezentacje nowych gier... czyli hurtowe ilości dobrej zabawy
Rozpoczynamy w sobotę, 26 listopada o godzinie 10:00 - zapraszamy do Łódzkiego Domu Kultury. Gramy w sobotę do 21:00, w niedzielę również od 10:00 do 21:00. Macie pytania? Chcecie się umówić na grę? Zapraszamy do komentarzy, a jeszcze bardziej do pojawienia się na naszych sobotnich zebraniach w ŁDKu (15:00-21:00, sala 304). Szczegółowe informacje na temat dostępnych na imprezie gier, planowanych konkursów, turniejów i innych atrakcji znajdują się na stronie http://www.portgier.info oraz na naszym profilu na Facebooku.
Do zobaczenia na Łódzkim Porcie Gier! |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 15 Listopada 2011, 13:35
|
|
|
być może się wybierzemy. |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 27 Listopada 2011, 19:36
|
|
|
bardzo, bardzo fajna impreza. przy następnej edycji polecam rozważenie udziału |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 27 Listopada 2011, 20:16
|
|
|
Ja też tam byłem, co prawda miodu i wina nie dawali, ale i tak było przyjemnie. Następną razą mam zamiar rozpracować Cywilizację. |
_________________ Wcale nie jestem pod wypływem kolaholu niek jaktórzy w zas pogli momyśleć.
Nie niestem jawet wpiłowie tak pojany jak pożecie mymyśleć. |
|
|
|
|
lakeholmen
Bard absurdu
|
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 27 Listopada 2011, 22:49
|
|
|
o Wy podstępni
a co wytargaliście? |
|
|
|
|
lakeholmen
Bard absurdu
|
Wysłany: 28 Listopada 2011, 10:22
|
|
|
Wytargalismy wygrane w turniejach przez Istvana IV Qwirkle i cos jeszcze (taka gra z lusterkiem, nie pamietam jeszcze nazwy) i dwie talie kart piatnika (nagrody za 3 miejsca w innych turniejach).
|
_________________ Dzieła różne: opowiadania, eseje i wszystko inne |
|
|
|
|
|