Avangarda 7 (21-24 lipiec 2011) |
Autor |
Wiadomość |
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 1 Sierpnia 2011, 23:15
|
|
|
No widziszfealoce, jakie Ci zręczne podpisy wyszły |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
fealoce
Sarah Connor
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2011, 06:49
|
|
|
No powiedzmy |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2011, 07:06
|
|
|
Ech, podkusiło mnie oglądać zdjęcia i po co? Znowu trzeba na dietę. Obiektyw jest bezwzględny. |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2011, 15:55
|
|
|
pff |
_________________ Wcale nie jestem pod wypływem kolaholu niek jaktórzy w zas pogli momyśleć.
Nie niestem jawet wpiłowie tak pojany jak pożecie mymyśleć. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2011, 18:38
|
|
|
Jak rozmawiam z Tobą, a nie z Twoim obiektywem, to wydajesz się całkiem miłym złym człowiekiem.
Teraz to mnie juz pewnie nienawidzisz, co? |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2011, 18:55
|
|
|
Martva napisał/a | Teraz to mnie juz pewnie nienawidzisz, co? |
Jak zwykle - KOKIETKA |
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2011, 19:18
|
|
|
Cytat | Teraz to mnie juz pewnie nienawidzisz, co? |
Chciałabyś.
Swoją drogą to muszę stwierdzić, że mój aparat lubi Cię, nawet pomimo wszystkich Twoich dąsów. |
_________________ Wcale nie jestem pod wypływem kolaholu niek jaktórzy w zas pogli momyśleć.
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2011, 19:58
|
|
|
Udaje ^^ |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2011, 20:44
|
|
|
Co widać na załączonym avatarze. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2011, 20:46
|
|
|
To wyjątek potwierdzający regułę |
skarby
szorty |
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2011, 23:13
|
|
|
Wyciągnąć z Picasy kilka innych? |
|
|
|
|
Kasiek
Kogga
|
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 3 Sierpnia 2011, 14:08
|
|
|
Ja Ciebie też, Kasiek. |
|
|
|
|
Kasiek
Kogga
|
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 3 Sierpnia 2011, 15:15
|
|
|
Kasiek napisał/a | nie byłeś taki wredny ostatnio |
Nie miałem czasu na przyjemności, zbyt dużo się wokół działo. |
|
|
|
|
Kasiek
Kogga
|
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2011, 21:07
|
|
|
ja się cieszę, ze przeżyłam prowadzone przez siebie spotkania autorskie i że żaden autor nie zgłaszał reklamacji.
a jury konkursu jawnie pozbawiło nas, z Kaśkiem, nagrody
i obiecuję solennie, nie będę się już intelektualizować do tak późnych godzin wieczornych. siedzenie na prelekcjo-panelach prawie do 23 jest chore |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2011, 21:10
|
|
|
Zdecydowanie lepiej o takiej porze spożywać różne smaczne płyny. |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2011, 21:11
|
|
|
zdecydowanie.
chciałabym też zamówić już na przyszły rok lepszą pogodę. samochód jednak strasznie ogranicza możliwości wchłaniania różnych smacznych płynów. |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
gorim1
Mała Mi
|
|
|
|
|
Żerań [Usunięty]
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2011, 16:06
|
|
|
Dalambert został Parowskim. No, no, dalembercie...Najpierw jeden autor, teraz drugi...
Cytat | Maciej „Dalambert” Parowski opowiedział uroczą historię o tym, jak to się podszył pod pisarza. Szedł wraz ze znajomymi na piwo, kiedy dogonił ich młody entuzjasta fantastyki, prosząc o autograf. Zaczął mówić, jaki jest zachwycony książką Parowskiego i że tak, przeczytał tylko jedną, ale na pewno sięgnie po kolejne. I w tych zachwytach skrócił książkę, którą przeczytał. Parowski, wysłuchawszy historii, zapytał młodzieńca krótko i treściwie: Kim ja jestem?. Chłopak zrobił oczy jak pięciozłotówki. Towarzysząca Dalambertowi pani wyjaśniła mu, nie do końca zgodnie z prawdą, że Maciek pytał o to, kim jest młody fan. Młodzieniec uśmiechnął się z ulgą i powiedział, że na imię ma Artur. Parowski zachował się jak dyplomata i podpisał wręczony mu informator konwentowy: Arturowi wdzięczny autor. |
|
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2011, 16:14
|
|
|
Laska powinna zrobić dokładniejszy research. Poza tym poczułam się strasznie staro |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
baranek
Wróbel galaktyki
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2011, 16:16
|
|
|
Bo całą polską fantastykę pisze dalambert. Pod różnymi pseudonimami. A ci wszyscy ludzie występujący na konwentach to wynajęci przez niego aktorzy.
Ale to tylko taka moja teoria, mogę się mylić. |
_________________ Życie, ku*wa, jest nowelą.
"Pisze się po to, żeby było napisane" - Zygmunt Kałużyński |
|
|
|
|
fealoce
Sarah Connor
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2011, 16:22
|
|
|
W sumie.... ma to sens |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2011, 16:25
|
|
|
baranek napisał/a | A ci wszyscy ludzie występujący na konwentach to wynajęci przez niego aktorzy. |
No to już wiem, czemu sprzedał prawa do ekranizacji Wiedźmina - z czegoś trzeba ich wszystkich opłacić. |
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
Hubert
Wyduldas Napfluj
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2011, 18:11
|
|
|
Czyżby druga inkarnacja Lema? Tylko czy znajdzie się ktoś równie odważny, jak Dick, by pomóc prawdzie wyjść na jaw? |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 10 Sierpnia 2011, 18:35
|
|
|
Już się miałam przejąć, że panna tak zjechała moją prelekcję, ale uświadomiłam sobie, że najbardziej wkurzyły ją "rewelacje", które student filologii poznaje w ciągu pierwszej pół godziny wykładu z torii przekładu literackiego. Innymi słowy oprotestowała tabliczkę mnożenia.
A bałam, że było nudno, albo obraziłam Autorkę krytykując jej tłumaczenie. |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
Kasiek
Kogga
|
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 15 Sierpnia 2011, 09:31
|
|
|
Czyli fuga na Martvą z Sośniakiem - jak mawiał pewien wiedźmin GRAJ MUZYKO |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 15 Sierpnia 2011, 09:42
|
|
|
Kasiek, po tej deklaracji to chyba urządzę bez patrzenia na zdjęcia, tak na wszelki wypadek... |
skarby
szorty |
|
|
|
|
|