zamiastkon 2010 |
Autor |
Wiadomość |
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 23 Stycznia 2010, 17:12
|
|
|
hmm ciekawe co dziś się będzie działo :>
bo wczoraj winko już piłam, na podłodze wylądowałam i zastanawiam się co mi jeszcze pozostało z moich rytuałów zamiastconowych :> |
_________________ Władza jest po to, by świat nie rozpadł się na tysiące kawałków. |
|
|
|
|
illianna
Nathan Never
|
Wysłany: 24 Stycznia 2010, 03:14
|
|
|
dzięki wszystkim, a zwłaszcza Organizatorom, za wspólną dwudniową zabawę
i oby za rok znowu, tylko zróbmy coś z tą knajpą (kominiarz) albo znajdźmy taką z wentylacją, chociaż słyszałam, że od wakacji zakaz palenia w knajpach ma być |
_________________ "Nie tylko nie ma Boga, ale spróbujcie w weekend złapać hydraulika", "Moja filozofia", Woody Allen |
|
|
|
|
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 24 Stycznia 2010, 08:48
|
|
|
dzięki za miłą zabawę :> |
_________________ Władza jest po to, by świat nie rozpadł się na tysiące kawałków. |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 24 Stycznia 2010, 11:43
|
|
|
Było super, dzięki wszystkim za wspaniałe wieczory, a organizatorom za to, że im się chciało
A z tą wentylacją to dobry pomysł - jestem nawykły do dymu w pubach, ale w piątek oczy mi same łzawiły niemal |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 24 Stycznia 2010, 12:37
|
|
|
Bardzo fajnie się bawiłam, ale a/śmierdzę b/nie wiem czy mi się zapalenie spojówek nie zaczyna.
opcja: zakaz palenia od wakacji jest cool. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
shenra
Wielki Kosmiczny Chomik Naczelna Biskupa
|
Wysłany: 24 Stycznia 2010, 16:16
|
|
|
Świetnie się bawiłam, jak zwykle z przygodami. Teraz radośnie sobie dogorywam |
_________________ Chomikowo obłędnie, lekko neurotycznie w granicach perwersji. "Niuplać dzyndzla" specially for smert
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
Ziuta
Nerwus
|
Wysłany: 24 Stycznia 2010, 16:43
|
|
|
Jak zwykle musiałem się wynieść wcześnie. Ach, studia.
Ale było fajnie.
Dostałem dwa fajne autografy. Dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy. Poznałem parę sympatycznych osób. mc udzielił mi kilka rzeczowych rad (dzięki) i jednego rewelacyjnego komplementu. Od Wita Szostaka poznałem recepcję "Tercetu" u sportretowanych. Dowiedziałem się od Agrafka że wszystkie problemy biorą się ze zbyt popularnego imienia.
Były też i problemy. Nie ze wszystkimi zdążyłem pogadać. Z taką ivaine zdążyłem się tylko pożegnać, co pokazuje skalę problemu
Dzięki, ludziska! |
_________________ Jeśli istnieją narodowe mity, narodowe świętości, to konieczność panowania nad Polską jest właśnie taką świętością dla Rosji - Stanisław Cat-Mackiewicz |
|
|
|
|
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 24 Stycznia 2010, 19:34
|
|
|
ja też dostałam fajny autograf :>
od Jewgenja |
|
|
|
|
lucek
Connor MacLeod
|
Wysłany: 24 Stycznia 2010, 21:09
|
|
|
A ja dostałem 38.8 stopni gorączki. |
_________________ --
- All I want is to fly to Milan and have some fresh made gelato! |
|
|
|
|
xan4
Tatuś Muminków
|
Wysłany: 24 Stycznia 2010, 21:17
|
|
|
A ja nie dostałem żadnego autografu |
|
|
|
|
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 25 Stycznia 2010, 09:27
|
|
|
lucek, bywa :>
xan4, buuuu |
|
|
|
|
ivaine
Polska odpowiedź na Japonię
|
Wysłany: 26 Stycznia 2010, 12:54
|
|
|
Było super . Bardzo sympatyczne towarzystwo, ciekawe rozmowy, nieraz tematy w stylu: pół żartem, pół serio... Szkoda, że taki Zamiastcon tylko raz w roku jest .
A co ważniejsze, mimo nie sprzyjających warunków atmosferycznych i ilości spożytego alkoholu, trafiłam do domu . Gorzej miał mój Michał, który z braku autobusu, po odprowadzeniu mnie do domu, szedł do siebie piechotą spory kawałek drogi...
Ziuta, to nie tragedia, chyba, że nie planujesz już się pojawiać na krakowskich, forumowych spotkaniach? |
_________________ Dusza dobiera sobie Towarzystwo -
I - zatrzaskuje Drzwi -
Jak Bóg - ma w sobie prawie Wszystko -
A z Reszty sobie drwi - |
|
|
|
|
Ziuta
Nerwus
|
Wysłany: 26 Stycznia 2010, 14:59
|
|
|
Ja tak, Ty chyba też, ale co z tymi, co przyjechali z daleka? Okej, w tym roku mniej ich było, ale to wina pogody. |
_________________ Jeśli istnieją narodowe mity, narodowe świętości, to konieczność panowania nad Polską jest właśnie taką świętością dla Rosji - Stanisław Cat-Mackiewicz |
|
|
|
|
dareko
Gromozeka
|
Wysłany: 27 Stycznia 2010, 12:07
|
|
|
Bylo swietnie, jak zawsze.
Podziekowania dla organiozatorow.
Gdzie sa foty? |
_________________ Wiedzma wszystko wie!!!
IN NURS WE TRUST - Katowice 2009 |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 27 Stycznia 2010, 12:09
|
|
|
Ziuta napisał/a | Ja tak, Ty chyba też, ale co z tymi, co przyjechali z daleka? Okej, w tym roku mniej ich było, ale to wina pogody. | No dobra, ale to nie jedyne spotkanie w sezonie |
_________________ Chomikowo obłędnie, lekko neurotycznie w granicach perwersji. "Niuplać dzyndzla" specially for smert
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 27 Stycznia 2010, 12:14
|
|
|
dareko napisał/a | Bylo swietnie, jak zawsze.
Podziekowania dla organiozatorow.
Gdzie sa foty? |
zgadzam się :.
własnie, a gdzie są foty :>?????? |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 27 Stycznia 2010, 12:26
|
|
|
dareko napisał/a | Gdzie sa foty? |
WŁAŚNIE |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 27 Stycznia 2010, 13:48
|
|
|
a może Jarosław O. wie :>:> |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 27 Stycznia 2010, 13:49
|
|
|
A kto to Jarosław O.? |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 27 Stycznia 2010, 13:55
|
|
|
Właśnie O żesz |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 27 Stycznia 2010, 14:50
|
|
|
dareko napisał/a | Gdzie sa foty? |
Mam nadzieję że daleko ode mnie |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 27 Stycznia 2010, 16:54
|
|
|
Jarosław U miało być :> |
|
|
|
|
Toudisław
Mothra
|
Wysłany: 11 Stycznia 2011, 20:02
|
|
|
Jak w tym roku z Zamiast Con ? Ponoć ma nie być bo jest Krakon
Bo trafiłem na coś takiego
Cytat |
. panoptikon.krk@gmail.com
Dla osób zainteresowanych szczegółami konwentu. Informuje jednak że program jest wstępny i może jeszcze ulec zmianie.
PANOPTIKON
Ogólnopolski konwent miłośników fantastyki oraz gier fabularnych...
...
...odbędzie się w Kazamatach w Krakowie w terminie 25-27 Lutego A.D.2011.
W programie między innymi:
-Jacek Piekara - spotkanie z autorem
-Andrzej Pilipiuk - spotkanie z autorem
-Pani docent Anna Pituch-Noworolska - choroby popromienne (Blok Post apokaliptyczny)
-Pani Agnieszka Dudek z fundacji ARTS - Organizacje pozarządowe - dyskusja
-Pani Grażyna Drabik - Patolog
-Prelekcje
-konkursy
-GamesRoom
-sesje RPG
-w nocy z soboty na niedzielę - impreza klubowa dla uczestników konwentu
...i wiele innych.
Program nadal OTWARTY!
panoptikon.krk@gmail.com
Przewidujemy dwa bloki:
Blok I - Post apokalipsa (Neuroshima, Fall out)
Blok II - blok ogólny (Cyberpunk, WoD, Spotkania, konkursy)
Na terenie konwentu można spożywać alkohol zakupiony w barze.
NA TEREN KONWENTU MAJĄ WSTĘP TYLKO OSOBY KTÓRE UKOŃCZYŁY 18LAT
Akredytacja - TYLKO PO OKAZANIU DOWODU OSOBISTEGO. |
|
_________________ http://toudi.bloog.pl/
Zajrzyj bo Warto !
http://www.zaginiona-biblioteka.pl |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 12 Stycznia 2011, 18:12
|
|
|
To nie to samo, co zamiastcon. Zamiastcon był specyficzny, jak na "konwent" |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 12 Stycznia 2011, 18:17
|
|
|
Toudisław napisał/a | Bo trafiłem na coś takiego |
Mam mieszane uczucia, sama knajpa mi się bardzo podoba, ale konwent to jednak dla mnie coś większego. Nie bardzo sobie wyobrażam wygłaszanie i wysłuchiwanie jakiejkolwiek prelekcji w takich warunkach. Niemniej na imprezę klubową w sobotę bym się chętnie załapała, tylko nie wiem czy tak można. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
hardgirl123
Kaznodzieja
|
Wysłany: 12 Stycznia 2011, 19:09
|
|
|
hm, w ostatni weekend lutego nie będzie mnie w Krakowie muszę odpocząć po lutowym maratonie pracy i zajęć na podyplomówce. |
|
|
|
|
Toudisław
Mothra
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 12 Stycznia 2011, 19:18
|
|
|
No właśnie nie bardzo mi się chce wykupywać akredytacji żeby wejść na jedną imprezę, która już nie jest programem jako takim Chyba że się da na jednodniowe wejściówki, jeśli mają, muszę obczaić. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
|