Szorty - Ko(s)miczna podróż za jeden uśmiech |
W jaką ko(s)miczną podróż się udasz? |
Feralny poniedziałek |
|
7% |
[ 12 ] |
Granica możliwości |
|
8% |
[ 13 ] |
Kolekcjoner |
|
6% |
[ 10 ] |
Kosmiczna speluna |
|
6% |
[ 10 ] |
Najpiękniejsza katastrofa |
|
19% |
[ 30 ] |
Niespodzianka |
|
1% |
[ 3 ] |
Podróże gwiazd |
|
16% |
[ 26 ] |
Płonąca żyrafa |
|
8% |
[ 13 ] |
Prometeusz |
|
2% |
[ 4 ] |
Przelotnie |
|
0% |
[ 1 ] |
Uśmiechnięci |
|
6% |
[ 10 ] |
Zemsta jest rozkoszą "bogów" |
|
15% |
[ 25 ] |
|
Głosowań: 57 |
Wszystkich Głosów: 157 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 13 Lipca 2009, 16:11
|
|
|
Stargazer napisał/a | martvą w najlepszym szorcie rozpoznałem bez problemu heh |
No tak, narracja pierwszoosobowa, czas teraźniejszy, leżenie. Trzeci szort w tym stylu
Gratuluję wszystkim współuczestnikom , dziękuję wszystkim głosowaczom, tym którzy poświęcili swój głos na mnie trochę bardziej. Specjalne podziękowania dla Kamilosa, który nie nazwał Najpiękniejszej... najgorszym szortem edycji
Temat mam wymyślony, ale trochę się go boję, bo jest chory. Ale jak mam się spieszyć, to pewnie go zaraz wrzucę
EDIT: tez nie znam mamy Whitney Houston, ale pozdrawiam ją z tego miejsca. A co |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
 |
Adanedhel
Mroczny Kwiatuszek

|
Wysłany: 13 Lipca 2009, 17:53
|
|
|
Gratulacje, miszczynio |
|
|
|
 |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 13 Lipca 2009, 17:57
|
|
|
Dzięki, kwiatuszku |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
 |
Jorlanda
Sky Captain

|
Wysłany: 14 Lipca 2009, 17:59
|
|
|
Spóźnione, ale szczere gratulacje dla zwycięzców. Wiem, że to zabrzmi identycznie jak zdanie niektórych moich poprzedników, ale od razu zidentyfikowałam szort Martvy i jewgienija. Dobrze, że chociaż "rozpoznanie" mi wyszło w tej edycji, heh.
Pozdrawiam wakacyjnie |
_________________ Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz. /Gandhi/ |
|
|
|
 |
May
Toy

|
Wysłany: 14 Lipca 2009, 22:24
|
|
|
Martvica, znowu wygralas
Gratki! |
|
|
|
 |
Tomcich
Tigana

|
Wysłany: 15 Lipca 2009, 19:08
|
|
|
Gratuluje wszystkim, Też obstawiałem, że to szort Martvej . |
_________________ - Jak tam życie?
- Muchom by się spodobało.. |
|
|
|
 |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 15 Lipca 2009, 19:10
|
|
|
Eeeej, jak się domyśliłeś? |
skarby
szorty |
|
|
|
 |
Tomcich
Tigana

|
Wysłany: 15 Lipca 2009, 19:16
|
|
|
Męska intuicja W pewnym sensie jest to odpowiedź na "Wszystko czego dziś chcę"  |
_________________ - Jak tam życie?
- Muchom by się spodobało.. |
|
|
|
 |
xan4
Tatuś Muminków

|
Wysłany: 17 Lipca 2009, 17:18
|
|
|
Gratulacje dla zwycięzców
dla pozostałych szortopisarzy
oraz oczywiście dla głosujących w rekordowym stylu
Wielkie podziękowania dla Witchmy za prowadzenie edycji (wraz z głównym pomocniczym - Martvą) |
|
|
|
 |
Sally
Jaskier

|
Wysłany: 22 Lipca 2009, 15:55
|
|
|
Może spóźnione - ale jednak - podziękowania dla wszystkich pisaczym dla zwycięzców, dla moich faworytów i wiieeeelkie dla tych, którzy przebrnęli przez mój szort a jeszcze większe dla tych, którym się spodobał. Ja osobiście się do "Płonącej.." nie przyznaję, bo ona się sama napisała i nic na to nie poradzę Jeszcze raz dzięki dla wyżej wymienionych |
_________________ "Wciąż uczę się żyć na własnej skórze i płacę jak umiem ten dziwny rachunek..." |
|
|
|
 |
|