chiromanci, astrolodzy, grafolodzy, grafomani |
Autor |
Wiadomość |
dzejes
prorok
|
Wysłany: 26 Stycznia 2009, 21:02
|
|
|
Ewentualnie w pizzz....? |
_________________ If we shadows have offended,
Think but this, and all is mended,
That you have but slumber'd here
While these visions did appear. |
|
|
|
|
hijo
Fziu Bździu
|
Wysłany: 26 Stycznia 2009, 21:07
|
|
|
dareko, to jużbylo w znalezionych |
_________________ God created Arrakis to train the faithful. |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 26 Stycznia 2009, 21:36
|
|
|
A teraz będzie w luźnych |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 26 Stycznia 2009, 22:35
|
|
|
Był chyba taki wątek o psychotestach... ale mogły mi się fora pomylić
Też mi wychodzi 4w5. Trochę mnie to przeraża. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 26 Stycznia 2009, 22:39
|
|
|
poszukam, jeśli znajdę, to przeniosę |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 26 Stycznia 2009, 22:48
|
|
|
mnie też wyszło 4w5
i strasznie sie z tym nie zgadzam jakoś |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 26 Stycznia 2009, 22:54
|
|
|
Ja sobie to robiłam wieki temu, jak siedziałam na moim pierwszym forum. I wtedy mi wyszło 4w5, i miało pełne prawo mi tak wyjść. Ale myślałam że trochę mi się pozmieniało przez te parę lat... |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Navajero
Admirał Ackbar
|
Wysłany: 26 Stycznia 2009, 23:15
|
|
|
Ki dziewięciu gwiazd. Zobacz jaką gwiazdą jesteś
Macie Nawiasem mówiąc dziś się zaczął chiński rok Bawołu. Gong xi fa cai! :) |
|
|
|
|
joe_cool
Babe - świnka z klasą
|
Wysłany: 27 Stycznia 2009, 00:30
|
|
|
jeśli chodzi o enneagram, jestem 5w4 "Obrazoburca". robiłam kiedyś znacznie bardziej rozbudowany test (ze 100 albo i więcej pytań) na jakiejś niemieckiej stronie i wyszło mi to samo
wybrane cycaty:
"To jest zdecydowanie najbardziej antysocjalny typ w enneagramie."
"Mogą prezentować się jako nieobecni duchem i ciałem lub dosadnie antysocjalni. Mogą np. przesiedzieć całe przyjęcię nie odzywając się zupełnie do nikogo, a potem stwierdzić, że świetnie się bawili. Lub też mogą nieświadomie odsunąć innych od siebie, poprzez prześmiewczy komentarz i nieprzewidywalną agresję."
"Najlepszym dla niej światem jest połączenie umysłowych horyzontów i estetyki."
"Gdy 5w4 jest w stresie, wydaje się być jakby nieobecna, gdy jest o coś spytana, odpowiada szeptem. "
"Typowymi pułapkami dla 5w4 są izolowanie się i popadanie w melancholię oraz depersje o podłożu egzystencjalnym."
no cała ja, zwłaszcza te depresje o podłożu egzystencjalnym w ogóle nadchodzi moja stała pora depresji (luty - marzec), chyba znowu muszę poczytać Sartre'a |
_________________ "Work is the curse of the drinking classes." O.Wilde |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 06:03
|
|
|
ja tez mam 5w4 i zgadza się jak cholera, poza kosmetyką momentami |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Pucek
Tumitak
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 08:06
|
|
|
Zerknęłam na swoją gwiazdę - ha, prawie się zgadza z moim zodiakiem
Cóś w tym może i jest |
_________________ prawdopodobnie najstarsza wiedźma w okolicy. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 10:57
|
|
|
Dziewiątka, Purpurowy ogień.
Nowe idee? Nowe działania? Charyzma? Otwartość i entuzjazm? Błyskotliwa natura? ROTFL
Zgadza się:
ludzie ci błyszczą na zewnątrz, ale w środku często kryją nieprzemyślane plany i opinie
jej trochę chaotyczne życie
Dziewiątki mają trudności z długoterminowymi zobowiązaniami takimi jak praca czy małżeństwo...
Oznaki dysharmonii: Długotrwała depresja, samotnictwo, lenistwo.
I wychodzi na to że jestem dysharmonijna, odkąd pamiętam |
skarby
szorty |
|
|
|
|
feralny por.
Trurl
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 11:39
|
|
|
5
Cytat | To jest zdecydowanie najbardziej antysocjalny typ w enneagramie. | Ale jazda. |
_________________ Trust me, I'm a doctor... |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 11:46
|
|
|
Martva, czy Ty jesteś moją bliźniaczką?
znowu to samo |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 12:28
|
|
|
merula, nie, jestem bliźniaczką siostry Mirii, o ile dobrze pamietam |
skarby
szorty |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 12:32
|
|
|
Trojaczki? |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 12:42
|
|
|
Martva, jako Mała Mi - ratunku |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 13:02
|
|
|
Że co proszę? |
skarby
szorty |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 13:11
|
|
|
Martva, nie no nic, tak mi się tylko wyobraziło , jak by to było ?.....
RATUNKU |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 13:18
|
|
|
dalambert napisał/a | Martva, jako Mała Mi |
|
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 13:37
|
|
|
Zrobiłam sobie kiedyś zdjęcie w odpowiedniej fryzurze, ale... odbiegamy od tematu
Poza tym co ma Mała Mi do Mirii? |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Miria [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 14:25
|
|
|
No właśnie? |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 14:54
|
|
|
Miria, bo już myślałam że Twoja siostra ma takiego nicka i wszyscy o tym wiedzą tylko ja nie |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Adanedhel
Mroczny Kwiatuszek
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 15:02
|
|
|
Ja wiem, że na Forum jesteśmy jedną wielką rodziną, ale nie spodziewałem się, że do tego stopnia
Zerknąłem sobie na ten test i stwierdziłem, że to głupota. Ja tam nie potrzebuję testów, żeby dowiedzieć się jaką mam osobowość |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 15:05
|
|
|
8w9, not good |
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 15:07
|
|
|
Adanedhel napisał/a | Ja tam nie potrzebuję testów, żeby dowiedzieć się jaką mam osobowość |
Bo się naczytałeś filozofów i innego badziewia Ja tam potrzebuję testu żeby się dowiedzieć że mam depresje i jestem leniwa, ale to z powodu dysharmonii, a nie ot tak |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Adanedhel
Mroczny Kwiatuszek
|
Wysłany: 28 Stycznia 2009, 15:19
|
|
|
Martva napisał/a | Bo się naczytałeś filozofów i innego badziewia |
Ale jak pięknie zanalizowałem dzięki temu Twój sen!
Poza tym to punkt pierwszy. Drugi - dorobiłem się portretu psychologicznego mniej więcej rok temu |
|
|
|
|
joe_cool
Babe - świnka z klasą
|
Wysłany: 29 Stycznia 2009, 10:50
|
|
|
Fidel-F2, jak przeczytałam, że 5w4 :"(...)mogą nieświadomie odsunąć innych od siebie, poprzez prześmiewczy komentarz i nieprzewidywalną agresję.", od razu pomyślałam o Tobie, nie wiedzieć czemu |
_________________ "Work is the curse of the drinking classes." O.Wilde |
|
|
|
|
|