Numer 33 - w kioskach ok 22 lipca |
Autor |
Wiadomość |
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 31 Lipca 2008, 14:29
|
|
|
Rob Nursie wszystko co mozesz, a nawet wiecej, zeby mi przeszla ochota na rezygnacje z prenumeraty. Bo to drugi miesiac z rzedu wychodzi dwutygodniowe opoznienie. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 31 Lipca 2008, 14:39
|
|
|
Robie hrabek, robie. ale jak oddam paczkę w ręce ciula z ula, to liczę, ze jej nie zgubi. Jutro zacznę robić dym w firmie kloporter, pajace biorą się za wszystko i wpszystko potrafia spieprzyć. |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 31 Lipca 2008, 21:04
|
|
|
NURS napisał/a | drukarnia twierdzi, że firma kurierska zgubiła paczkę z koperami | ale jazda |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 31 Lipca 2008, 22:12
|
|
|
w tym kraju to nie dziwi. w ciagu ostatnich 2 lat zginelo mi z 5 przesylek. odnajduja sie po czasie, ale na co to potem komu? |
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 1 Sierpnia 2008, 17:04
|
|
|
Prenumerata poszła, straszenie sądem pomogło w odnalezieniu paczki.
Ale mam też dobrą wiadomość dla wszystkich (jak dr. Farnsworth).
W ramach zadośćuczynienia za czekanie przedłużę wszystkie prenumeraty o jeden miesiąc. |
|
|
|
|
Ziemniak
Agent dołu
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2008, 07:46
|
|
|
NURSie, tak trzymaj |
_________________ Starzejesz się gdy odgłosy, które wydawałeś kiedyś w trakcie seksu wydajesz obecnie wstając z łóżka |
|
|
|
|
Słowik
Cynglarz
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2008, 08:26
|
|
|
Ja wczoraj uświadomiłem jednego kioskarza, że ma roczny numer na wystawie. Sierpień 2007. Gość się zdziwił: "rzeczywiście, ale czemu nie ma nowego numeru?"
Co tam nowy numer, gdzie się podziało 11 poprzednich... |
_________________ I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2008, 08:42
|
|
|
Słowik, a ja na rekord w księdze guinessa liczyłem |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2008, 10:38
|
|
|
Ja w kiosku przy Placu Wolności widziałam numer styczniowy, ale co to jest 7 miesięcy... |
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
Taselchof
Yans
|
Wysłany: 2 Sierpnia 2008, 14:06
|
|
|
w kiosku koło stadionu X lecia dumnie prezentował się numer z kwietnia 07 a obok widniała "nówka" majowa stan na lipiec |
_________________ Gdybym nie wiedział że to głupota pomyślałbym że to prowokacja... |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 4 Sierpnia 2008, 10:19
|
|
|
NURS napisał/a | W ramach zadośćuczynienia za czekanie przedłużę wszystkie prenumeraty o jeden miesiąc. |
Zdaje sie, ze wlasnie zdecydowalem o pozostaniu w gronie szczesliwych prenumeratorow na kolejny rok |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 4 Sierpnia 2008, 10:27
|
|
|
Ech, ja mam mieszane uczucia, ale doceniam gest NURSA |
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 4 Sierpnia 2008, 10:59
|
|
|
Witchma: W stosunku do niedawnego "na pewno nie przedluze" to w sumie i tak spory postep |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 4 Sierpnia 2008, 11:06
|
|
|
Wiesz, sama mi się przedłużyła i dlatego mam mieszane uczucia Ja z własnej i nieprzymuszonej woli tego nie zrobię... |
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 4 Sierpnia 2008, 11:15
|
|
|
Ale o jeden miesiac i kompletnie za friko. Ja tam wierze, ze nastepne miesiace beda lepsze. |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 4 Sierpnia 2008, 11:18
|
|
|
No też przyjmuję dar z wdzięcznością, ale później będę polegała na kioskach - wolę zapłacić te kilka złotych więcej i się nie denerwować i NURSA nie dręczyć |
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 4 Sierpnia 2008, 11:24
|
|
|
Ja z reguly i tak mam tydzien-dwa obsuwy z czytaniem numerow biezacych (w przypadku NF w tej chwili juz 2 miesiace), wiec mi to nie robi az tak duzej roznicy, a place raz i nie musze biegac po kioskach, patrzac czy to juz, czy jeszcze nie. Szkoda tylko, ze sie gratisy skonczyly, bo nie ma to jak bonus w postaci ksiazeczki, zawsze to dodatkowa zacheta. |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 6 Sierpnia 2008, 08:45
|
|
|
Prenumerata dotarła. |
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 6 Sierpnia 2008, 08:51
|
|
|
O, to może do mnie też dotrze, o ile się listonosz zjawi :/ |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 6 Sierpnia 2008, 10:08
|
|
|
Do mnie przychodzi po 15, wiec jak zjade z pracy, to pewnie juz bedzie. |
|
|
|
|
Wilk
Jaskier
|
Wysłany: 7 Sierpnia 2008, 22:19
|
|
|
no już byl najwyzszy czas, zeby wreszcie zrobic u dystrybutora awanture...
Miesiac w miesiac albo zaginiecia przesylki albo opoznienia 2-3 tygodniowe. Potem zaczyna sie czytac nowy numer dopiero na tydzien przed tym, jak nastepnmy sie pojawi w kioskach. |
_________________ Szaleństwo jest jedyną rzeczą, której można zaufać |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2008, 08:09
|
|
|
Niezgodnie z wczesniejszymi przewidywaniami numer dotarl w czwartek po poludniu, a nie w srode. Ale najwazniejsze, ze jest. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2008, 09:32
|
|
|
U mnie jeszcze nie |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2008, 10:31
|
|
|
Moze prenumeraty rozwozi kurier na rowerze? Wczoraj objechal Zachodniopomorskie, dzisiaj juz zmierza na poludnie. Jak dobrze pojdzie to dzisiaj dojedzie do krakowa, jak nie, to modl sie, zeby w sobote pracowal |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2008, 10:36
|
|
|
Wychodzi na to, że we wtorek wyruszył z łódzkiego... to by się nawet zgadzało |
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2008, 11:12
|
|
|
No. I po slimaku najpierw zachodnia polnoc, pozniej na poludnie do Wroclawia i na wschod do Krakowa, a pozniej znowu na polnoc Warszawa i Bialystok. Zakonczy w Gdansku |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2008, 11:22
|
|
|
Super |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2008, 11:26
|
|
|
Ale trzeba docenić pomysł na ekologiczną dystrybucję |
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2008, 11:58
|
|
|
Niestety hrabek muszę Ci zepsuc Twą teorię u mnie był w środę a to północ nad Warszawą |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 8 Sierpnia 2008, 12:22
|
|
|
Hmm... istnieje mozliwosc, ze kurierow jest dwoch i poruszaja sie w odwrotnych kierunkach |
|
|
|
|
|