Reklama Fiata 500 |
Autor |
Wiadomość |
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 24 Lutego 2008, 20:25
|
|
|
Raz
Dwa
Trzy
Cóż... myślę ze nie chcę mieć do czynienia z ''prawdziwymi mężczyznami" |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 24 Lutego 2008, 20:35
|
|
|
fakt, durne |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
mistique
Yoda
|
Wysłany: 24 Lutego 2008, 20:36
|
|
|
Ahhhh, a na koniec symbol prawdziwego mężczyzny jakim jest obficie owłosiona pacha... |
_________________ Nie każda zupa to kapuśniak. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 24 Lutego 2008, 20:38
|
|
|
Dziś - wyjątkowo - cieszę się że obecny poziom technologii nie pozwala na przekazywanie bodźców zapachowych |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
dareko
Gromozeka
|
Wysłany: 24 Lutego 2008, 21:39
|
|
|
Fidel-F2 napisał/a | fakt, durne |
A tak konkretnie, to co jest durne? |
_________________ Wiedzma wszystko wie!!!
IN NURS WE TRUST - Katowice 2009 |
|
|
|
|
czterdziescidwa
New Avenger
|
Wysłany: 24 Lutego 2008, 21:43
|
|
|
Dajcie spokój, akurat o tych telefonach nie ma co rozmawiać. Przecież ta reklama powstała, żeby wywiązywały się takie dyskusje. Przypomina mi się, jak wchodziło radio pin. Gdyby nie te cycki, z których szybko (i pewnie planowo) się wycofali, nikt by o nich nie usłyszał. |
|
|
|
|
Adashi
Cyberpunk
|
Wysłany: 24 Lutego 2008, 21:53
|
|
|
Ależ te spoty MobilKinga są dobrze zrealizowane i spokojnie trafią akurat do tego tergetu, który obrał na cel ten wirtualny operator. A same reklamy są wariacją na temat wideoklipów Benny benassi - Satisfaction i Bloodhound Gang - Foxtrot Uniform Charlie Kilo. Jak dla mnie, patrząc obiektywnie, porządnie wykonana robota. |
_________________ Wysłano z Atari |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 12 Czerwca 2008, 16:58
|
|
|
Właśnie Mobilking ma idiotyczne targetowanie na kibiców żużla, gdzie przynajmniej 40% stanowią kobiety i dzieci. |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
jewgienij
Parszywiec
|
Wysłany: 12 Czerwca 2008, 18:14
|
|
|
Te laski z gaśnicami i karabinami były super . Szkoda, że to ocenzurowano. Jak pracowałem w magazynie w Szkocji, dziewczyna wywróciła ręczny wózek akumulatorowy, który Niemcy zaprojektowali tak, żeby się nie wywrócił. Dla wszystkich byłoby lepiej, żeby dziewczyny trzymały się z daleka od niebezpiecznych przedmiotów. |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 12 Czerwca 2008, 18:31
|
|
|
Zwłaszcza powinny się trzymać z daleka od urządzeń agd typu odkurzacz, mikser, a zwłaszcza kuchenne noże. |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 12 Czerwca 2008, 20:31
|
|
|
Dodałabym jeszcze żelazko i zlew (ja sobie nie zrobię krzywdy zlewem?) |
|
|
|
|
hjeniu
Wilq
|
Wysłany: 14 Czerwca 2008, 09:54
|
|
|
Phi, krzywdę zlewem to nawet ja sobie potrafię zrobić |
_________________ Idioci są świetni. Nic dziwnego, że każda wioska chce mieć swojego by Dr. House |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 14 Czerwca 2008, 12:09
|
|
|
Ale nie jesteś dziewczyną, a:
jewgienij napisał/a | Dla wszystkich byłoby lepiej, żeby dziewczyny trzymały się z daleka od niebezpiecznych przedmiotów. |
Sorry, hjeniu
jewgienij, mogę zrobić wyjątek dla szczypiec? Proooszę. Ale za to obiecuję że nie wezmę żelazka do ręki, chyba że w samoobronie |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Miria [Usunięty]
|
Wysłany: 14 Czerwca 2008, 12:28
|
|
|
jewgienij napisał/a | dziewczyna wywróciła ręczny wózek akumulatorowy, który Niemcy zaprojektowali tak, żeby się nie wywrócił. |
Coś go kiepsko zaprojektowali, co? Pewnie faceci.
A ja dzisiaj, pozostając w nieświadomości, używałam blendera. |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 14 Czerwca 2008, 13:41
|
|
|
Miria, wszyscy przeżyli? Jakie straty, opowiadaj! |
|
|
|
|
Miria [Usunięty]
|
Wysłany: 14 Czerwca 2008, 14:31
|
|
|
Poległy tylko truskawki, głupi ma szczeście, ale teraz, wiedząc, jakie zagrożenie dla siebie i ludzkości stanowią takie niebezpieczne działania, nie podejmę więcej takiego ryzyka. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 14 Czerwca 2008, 19:20
|
|
|
Ufff. Miałaś fuksa, dziewczyno |
skarby
szorty |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 14 Czerwca 2008, 21:36
|
|
|
Miria napisał/a | Poległy tylko truskawki |
To nie mógł być program graficzny mimo, że tak samo się nazywa |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
jewgienij
Parszywiec
|
Wysłany: 14 Czerwca 2008, 23:18
|
|
|
Miria napisał/a | jewgienij napisał/a | dziewczyna wywróciła ręczny wózek akumulatorowy, który Niemcy zaprojektowali tak, żeby się nie wywrócił. |
Coś go kiepsko zaprojektowali, co? Pewnie faceci. |
Nie wzięli pod uwagę, że ktoś wysunie widły na wysokość trzech - czterech metrów i będzie wózek za sobą prowadzić jak psa na smyczy , nie patrząc na sufit i przejścia między alejkami w magazynie. Jakby to spadło na na kogoś, to by było po ptokach.
Żelazko, mikser i zlew - jak najbardziej Szkodliwe tylko dla użytkownika. |
|
|
|
|
jazlowiak
Jaskier
|
Wysłany: 15 Czerwca 2008, 01:12
|
|
|
Co byśmy nie napisali ale dziewczyny w reklamie były miodzio, pozostaje pytanie dlaczego nas tam nie było, aby z tych pięknych rączek wyjąc niebezpieczne przedmioty, aby mogły tylko pachnieć i czekać na powrót swoich herosów:-) |
_________________ www.poloniamilitaris.pl |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 15 Czerwca 2008, 10:13
|
|
|
Taak, takiemu herosowi co by odwalił za mnie prace domowe, sprzątanie, pranie, prasowanie, umyłokna i jeszcze czasem pomógł nalać ciekłego azotu z diuara, który pełny waży chyba z 50 kilo mogłabym nawet płacić. Mogłabym mieć utrzymanka, ehhh. |
|
|
|
|
|