Kalendarium imprez - dyskusja |
Autor |
Wiadomość |
dareko
Gromozeka
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:08 Kalendarium imprez - dyskusja
|
|
|
Jak widac imprez robi sie systematycznie coraz wiecej
Tak mi przyszlo do glowy, ze przydalby sie watek z kalendarium imprez forumowych i konwentow. Listy uczestnikow tez moglyby byc tutaj umieszczane. Dobrze by bylo, zeby byl to w zasadzie jeden post, ktory edytowc mogliby tylko organizatorzy. Tu pytanie do adminow, da sie cos takiego zrobic? |
_________________ Wiedzma wszystko wie!!!
IN NURS WE TRUST - Katowice 2009 |
|
|
|
|
dzejes
prorok
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:09
|
|
|
Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffoch stulecia.
Kastowość, taak? |
_________________ If we shadows have offended,
Think but this, and all is mended,
That you have but slumber'd here
While these visions did appear. |
|
|
|
|
dareko
Gromozeka
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:12
|
|
|
ale.. o co ci chodzi? mi chodzi tylko o konretna informacje, tyle |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:16
|
|
|
dzejes: a z główką wszystko dobrze? |
|
|
|
|
dzejes
prorok
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:19
|
|
|
mawete Dzięki za zaufanie, jednak nie stawiam diagnoz obcym facetom Polecam wizytę u specjalisty. |
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:28
|
|
|
uuuuuuuuułłała
co ja widzę |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:31
|
|
|
Jak dzieci.
IMO najrozsądniej bedzie zakładac tematy dla każdego spotkania, z datą w temacie. Morderatorzy pomoga w edytowaniu pierwszych postów, gdzie bedzie mozna uaktualniac dane. |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:43
|
|
|
gorat: bo pierwszy łatwiej znaleźć.. jak zaczniesz co 2 posty umieszczać informacje to się szopka zrobi... moze listę obecnych też co 3 posty? albo dodawać po jednej osobie i niech każdy sobie sam poukłada |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:44
|
|
|
Najpierw był zbiorczy wątek o konwentach itp.. Się nie podobało, założono dla każdej impry z osobna. A tu dareko wyskakuje z nowym wątkiem zbiorczym (choć stary nadal jest). Może przydałoby się pomyśleć chwilę i poszukać w tym co już jest zamiast niepotrzebnie mnożyć byty |
|
|
|
|
dareko
Gromozeka
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:52
|
|
|
ehhhhh... chyba nieprecyzyjnie to napisalem. Mi nie chodzi o kolejny rosnacy w posty watek. Chodzi mi o jeden zbiorczy post w watku. Po prostu kalendarz. Wchodzisz i widzisz, tego dani w wawie jest SKOFA, innego LUFA w Lublinie, a tego dnia Pyrkon w Poznaniu. Widzisz tez listy. Tyle. Zadnych komentarzy, dyskusji itp. Od tego sa watki dla poszczegolnych imprez.
Nie widze specjalnego sensu zakaladania oddzielnych watkow dla kazdej edycji jakiejs imprezy, tylko po to, by w temacie date podac. |
|
|
|
|
dzejes
prorok
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:55
|
|
|
Dareko - pomysł z kalendarium jest ok, ale dopisywanie uczestników - do bani. Niech sobie wisi wątek "Kalendarium" - zamknięty, do którego tylko modzi mogą dopisywać nowe, najlepiej w ogóle jeden post. Jeśli kogoś zainteresuje jakaś impreza - sobie sprawdzi w stosownym wątku. Nie mnóżmy bytów bez potrzeby. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:56
|
|
|
Ale w kalendarzu nie ma sensu wpisywac obecnych. Samo kalendarium, jak najbardziej, jestem za. w wątku zamknietym. |
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:57
|
|
|
dzejes ma racje. Sam widzisz, dareko, jeszcze zadna konkretna informacja nie zostala podana, a juz pol strony postow. Za chwile wejdzie na strone nastepna i bedzie po sliwkach. Jakakolwiek informacja zginie w tlumie. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
dareko
Gromozeka
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 13:58
|
|
|
dzejes, No wlasnie o taki jeden post wiszacy mi chodzi. Listy, ok, niech sobie beda w poszczegolnych watkach, to jest sprawa drugorzedna.
count, ten watek w ktorym piszemy jest tylko do dogadania, dogadamy i z miejsca na zlom. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 14:00
|
|
|
to zbierz dareko informacje o imprezach i podsyłaj do mnie albo do gorata na pw. bedziemy to wklejac, jak tytuły w watkach nautkowych. |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 14:00
|
|
|
dareko: w ten sposob to moze byc. Tu sie zgodze ze wszystkimi, ktorzy sie rowniez zgodzili |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
dareko
Gromozeka
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 14:08
|
|
|
NURS, ok, jak tylko obrobie sie z robota, to przygotuje liste. |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 14:10
|
|
|
Ufff... dotarliśmy do sedna sprawy... dareko chyba z nadania NURSa zostałes głównym koordynatorem imprez Niniejszym informuje Cię że najbliższa LUFA prawdopodobnie 30.03.07 - organizacją zajmuje sie Kasiek. |
|
|
|
|
dareko
Gromozeka
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 14:14
|
|
|
Nie chce byc koordynatorem. Ja przygotuje stan aktualny. Pozniej, jak ktos bedzie cos organizowal, to niech sle PW do adminow. Tak chyba bedzie najprosciej. |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 14:16
|
|
|
Taaaa.... a NURS z goratem nie mają co robić... (Logan sie nie pojawia), dostają i tak setki pw pewnie to jeszcze to Im dojdzie... opóźnienie będzie miesieczne... |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 14:28
|
|
|
gorat: mi to jest obojetne, ale w takim temacie wydaje mi się ze nie - tylko przyszłe. Odbyte ludzie znajdą sobie we właściwych tematach. A przyszłe bedzie łatwiej znaleźć. |
|
|
|
|
Słowik
Cynglarz
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 14:31
|
|
|
Moim zdaniem wszystkie powinny być. Np. nazwa posta - A.D. 2007 i w nim lista imprez przez cały rok. Przecież nie będzie tego aż tak znowu dużo, po co wymazywać stare. |
_________________ I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 14:31
|
|
|
Damy sobie radę, w końcu to nie setki wpisów dziennie. |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 14:55
|
|
|
NURS: to zaczynaj... 30.03.07 - LUFA - organizator - Kasiek. |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 18:25
|
|
|
30.06.07r - 1.07.07r - Pakon - organizatorzy: Wiedźma, Dracena, Pako. Data lekko niepewna, ale tak na 95% to będzie to. |
|
|
|
|
Wiedźma
Blade
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 19:22
|
|
|
Obawiam się, że mogę czerwca nie przeżyć.
W czerwcu po raz pierwszy moi seminarzyści przystępują do obrony, i to na dwu róznych uczelniach. Czekają mnie więc dwie obrony moich studentów plus kolejna, a więc trzecia, podczas której muszę być w komisji, bo będę recenzentem.
Do tego dochodzi wypisywanie świadectw, dokumentów i konferencje klasyfikacyjne w kolejnej pracy.
I jeszcze moje prywatne egzaminy (cóż ciągle się trzeba dokształcać).
O życiu prywatnym, a często i problemach nie wspomnę.
Dlatego na głównego organizatora się nie nadaję, mogę pomóc w miarę możliwości, tyle że chyba będę to mogła zrobić z dwa dni przed imprezą. Mogę przygotować sałatkę |
_________________ Ukorowaniem wiedzy jest miłość.
/Safona/ |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 7 Marca 2007, 19:37
|
|
|
Będzie dobrze, uda się Na samej imprezie na pewno się pojawisz, musisz, co to by był za pakon bez Wiedźmy Będzie gut
A czy na głównego organizatora czy nie... jesteś organizator? Jesteś to i na liście będziesz |
|
|
|
|
Nivak
Auratog
|
Wysłany: 8 Marca 2007, 10:05
|
|
|
A może by tak przykleić kalendarium, bo zginie pod innymi tematami No i jakoś trzeba rozwiązać problem z nowymi wpisami. Najlepiej chyba jest pisanie kolejnych postów przez władzę. Jeśli skrypt forum na to pozwala, to nawet władza nie musi otwierać tematu, żeby się wpisać do pamiętniczka, a post będzie zaznaczony dla innych jako nowy |
_________________ Nie czuję jak offtopuję. |
|
|
|
|
|