KUPIĘ WSZYSTKIE KSIĄŻKI WIKTORA ŻWIKIEWICZA |
Autor |
Wiadomość |
kubbiak
Gollum
|
Wysłany: 27 Października 2006, 00:08 KUPIĘ WSZYSTKIE KSIĄŻKI WIKTORA ŻWIKIEWICZA
|
|
|
KROTKO:
KUPIĘ WSZYSTKIE KSIĄŻKI WIKTORA ŻWIKIEWICZA
kubbiak@o2.pl |
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
Wysłany: 27 Października 2006, 08:37
|
|
|
To wejdź na http://www.kfmaskon.fora.pl/ , skontaktuj się z Nikorem i spytaj o "Kajomars i inne opowiadania". To się ukazało przed rokiem i nie było dostępne w księgarniach. Innych książek nie mam. |
Ostatnio zmieniony przez Godzilla 27 Października 2006, 08:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Słowik
Cynglarz
|
Wysłany: 27 Października 2006, 08:42
|
|
|
Nie działa ten link Godzillo. Usuń przecinek.
EDIT: przepraszam za dubla. |
|
|
|
|
kubbiak
Gollum
|
Wysłany: 27 Października 2006, 09:06 kajomars niedostępny
|
|
|
Pisalem do ludzi z tego fanzinu juz dawno w sprawie Kajomarsa. Cały nakład juz sprzedany.
Z pewnych powodów zalezy mi bardzo na tej pozycji.
Inne pozycje Żiwkiewicza moge kupic na allegro by byly wydawane w duzych nakladach i sporo ludzi je ma i jest skłonnych je sprzedać. W kwestii Kajomarsa jestem jednak bezradny.
Zatem: czy jest ktos na tym forum kto mógłby odsprzedać mi 'Kajomarsa i inne opowiadania" |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 27 Października 2006, 12:40
|
|
|
Pogadaj z Marek1964 z naszego forum. Sądzę że Ci pomoże. Najlepiej na PW nie wiem czy podał maila. Ja mam "Kajomars..." ale tylko 1 szt. a ponieważ jest doskonały to nie oddam.
Pozdrawiam
//edit: mapisałm na gg Markowi, ale nie wiem kiedy włączy. |
Ostatnio zmieniony przez mawete 27 Października 2006, 12:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
Wysłany: 27 Października 2006, 12:42
|
|
|
Ja już pisałam, że mam egzemplarz na zbyciu. Jakoś się umówimy, ja też jestem z Warszawy. |
_________________ Blog
Kedileri çok seviyorum |
|
|
|
|
|