Na co zagłosujesz/głosowałeś? |
Czy głosowałeś? |
Tak |
|
40% |
[ 2 ] |
Nie |
|
60% |
[ 3 ] |
|
Głosowań: 5 |
Wszystkich Głosów: 5 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
mawete
bosman
|
Wysłany: 27 Lutego 2006, 11:29 Na co zagłosujesz/głosowałeś?
|
|
|
UWAGA :!:
Ta ankieta nie ma najmniejszego wpływu na wyniki głosowania.
Ma tylko na celu pochwalenie się kto na co głosował...
Niestety nie dało się wstawić ankiety z pełną listą tytułów - jest ich po prostu zbyt dużo - więc jest taka jaka jest, ale to nie przeszkadza ujawnieniu naszych typów. Oczywiście głosy dzielimy na:
Powieści,
Opowiadania.
Zapraszam do zabawy.
/edit: 3 pierwsze linijki. |
Ostatnio zmieniony przez mawete 27 Lutego 2006, 14:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 27 Lutego 2006, 11:40
|
|
|
Moje typy:
Powieści:
1. Huberath Marek - Miasta pod skałą (Wydawnictwo Literackie) - 10 pkt.
2. Ziemkiewicz Rafał A. – Ognie na skałach (FS) - 5 pkt.
3. Wójtowicz Milena - Podatek (FS) - 1 pkt
Opowiadania:
1. Grzędowicz Jarosław – Wilcza zamieć (antologia „Deszcze niespokojne” FS) - 10 pkt
2. Kozak Magda - Nielegalna krew (SFFH 01’05) - 5 pkt
3. Pawlak Romuald – Bo to jest wojna, rzeź i rąbanka (SFFH 02’05) -1 pkt |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 27 Lutego 2006, 13:06
|
|
|
W jaki sposób ustawić? Nie rozumiem co masz na myśli... |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 27 Lutego 2006, 13:11
|
|
|
Podawanie naszych typów, może lekko sugerować niezdecydowanym. |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 27 Lutego 2006, 13:39
|
|
|
Tzn. że głosowanie na najlepszy tekst czy publicystykę też może sugerować niezdecydowanym? Przeczytaj komentarze do tekstów i sam zobaczysz że nie masz racji. Nie wiem jak Ty, ale ja uważam wspóforumowiczów za samodzielnie myślących, inteligentnych ludzi, którzy potrafią wybierać co im się podoba bez pomocy całej rodziny.... A odrobina popularyzacji tematu IMO nie zaszkodzi.
Porsiłbym o koniec offtopa. Kto chce ten głosuje, kto nie chce - to nie. Przymusu nie ma. |
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 27 Lutego 2006, 13:45
|
|
|
mawete napisał/a | uważam wspóforumowiczów za samodzielnie myślących, inteligentnych ludzi |
Chwalą nas! Ale wolę nie czytać żadnych typowań bo jakiś taki podatny jestem na sugestie . Może pochwały nieszczere |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 27 Lutego 2006, 13:50
|
|
|
mawete napisał/a | Tzn. że głosowanie na najlepszy tekst czy publicystykę też może sugerować niezdecydowanym |
Oczywiście, że tak. Każda ankieta coś sugeruje, a od Ciebie zależy czy im ulegasz, czy nie. Czasem może to być na poziomie podświadomości i nawet o tym nie będziesz wiedział. Nie widzę tu żadnego offtopa, bo rozmawiamy na temat senowności tego wątku i jego teoretycznych skutków. |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 27 Lutego 2006, 13:51
|
|
|
Rafał: ale tu nie chodzi o typowanie... po prostu można napisać na co chcemy zagłosować/zagłosowaliśmy. Jak widzisz nie ma żadnego podsumowania. NURS stwierdził że na koniec podsumuje ręcznie. |
|
|
|
|
Wiedźma
Blade
|
Wysłany: 14 Marca 2006, 22:17
|
|
|
Czyli rozumiem, że można już głosowac? |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 14 Marca 2006, 23:55
|
|
|
mawete, może lepiej nie podawać, kto na co, zaraz mi wywleką, ze pod płaszczykiem wysuwam z ramienia na czoło swoje typy. Juz mi to wpisali do Nautka na wiki.
Wedle wszelkiej wiedzy jutro powinno juz zadziałać. rano zaatakuje firmę, bo twierdzili, że juz działa, a le nie działa. Ale termin jest od jutra. |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 15 Marca 2006, 11:16
|
|
|
NURS: IMO przesadzasz ale jeśli uważasz że to moze stanowić problem to wypiep*z ten temat w kosmos
/edit: i zrób ankietę "czy już głosowałeś" bez podawania na kogo. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 15 Marca 2006, 21:59
|
|
|
Wiesz mawete, poczytaj sobie co mi podopisywali do strony Nautilusa na wikipedii, a sam zrozumiesz |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 16 Marca 2006, 14:04
|
|
|
No to przeciez prosiłem zebyś wywalił jak ma robic problem... |
|
|
|
|
reginald
Sky Captain
|
Wysłany: 28 Marca 2006, 06:47
|
|
|
Kurcze NURS rzeczywiście w Wikipedii ten temat jest wyedytowany jak żaden - sprawdzałem Orły, Fryderyki, Złote Kaczki itp - nigdzie nie ma osobistego wątku dot. przebiegu konkursu. Lepiej może wywalić temat. |
|
|
|
|
|