|
|
|
szydercze streszczenia odcinków Wiedźmina z okolic roku 2000 |
Autor |
Wiadomość |
Freja Draco
Sky Captain
|
Wysłany: 23 Marca 2018, 22:27 szydercze streszczenia odcinków Wiedźmina z okolic roku 2000
|
|
|
Dawno temu, jak TVP nie robiła jeszcze Korony Królów, bo robiła właśnie Wiedźmina, pewien gość zabłysnął, publikując cykliczne streszczenia tychże odcinków.
Wspomniałam o tym kilka lat temu na www.fantastyka.pl/forumfantastyki i ktoś był mi uprzejmy nawet podać linka do strony, na której dalej wisi ta twórczość, ino nie mogę tego teraz znaleźć a na tamtejszym forum to już w ogóle nic się nie daje znaleźć
W głowie utkwił mi zwłaszcza fragment o nowatorskiej metodzie kręcenia ujęć statyczną kamerą z długim zoomem.
Ktoś pomoże? Może ta sama osoba co poprzednio? Proszę |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 23 Marca 2018, 22:29
|
|
|
A to nie był Radek Teklak? |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Freja Draco
Sky Captain
|
Wysłany: 23 Marca 2018, 22:39
|
|
|
Dobra - sama sobie znalazłam, a ponieważ problem powyższy zapewne zaprząta powszechnie wszystkich tutejszych bywalców to ulżę i wam w rozterkach:
Radek Teklak
http://radkowiecki.is.evil.pl/odc1.html
"Są to sceny niesamowicie zdynamizowane, a to dzięki
użyciu nowatorskiej metody filmowania rzezi. Z odległości jakichś 150
metrów i to bez zoomu". |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum