Falkon 2013.11.08-11 Lublin |
Autor |
Wiadomość |
shenra
Wielki Kosmiczny Chomik Naczelna Biskupa
|
Wysłany: 12 Września 2013, 01:18 Falkon 2013.11.08-11 Lublin
|
|
|
Tak na szybko, zanim się przeniesiemy. Kto się wybiera, bo może by zarezerwować noclegi już, skoro przedpłat nie ma?
http://www.falkon.co/falkon/ |
_________________ Chomikowo obłędnie, lekko neurotycznie w granicach perwersji. "Niuplać dzyndzla" specially for smert
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 12 Września 2013, 08:52
|
|
|
Ja się waham. Nie ma przedpłat? O. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
lakeholmen
Bard absurdu
|
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 12 Września 2013, 09:34
|
|
|
Właśnie że się waham. Jeśli pojadę, to raczej jako wystawca, jeśli by się udało. Będę wiedzieć więcej w przyszłym tygodniu. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 12 Września 2013, 12:30
|
|
|
Bo trzeba pomyśleć o jakiejś organizacji. Nie pamiętam jak się nazywał ten nasz hostelik w zeszłym roku, ale można by go obczaić. Tylko ile nas tam będzie? Bo był w racjonalnej odległości od konwentu. |
_________________ Chomikowo obłędnie, lekko neurotycznie w granicach perwersji. "Niuplać dzyndzla" specially for smert
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 19 Września 2013, 13:17
|
|
|
Hallllloooooo, co nikt się nie wybiera, zero noclegów, nic a nic. Ej, nooooo |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 19 Września 2013, 15:34
|
|
|
w zaistniałych okolicznościach przyrody ciężko jest mi się deklarować. |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
gorim1
Mała Mi
|
Wysłany: 19 Września 2013, 18:51
|
|
|
JA niestety odpadam będę nie mobilny dopiero w przyszłym roku wrócę do konwentowania |
_________________ Otyli żyją krócej. Ale jedzą dłużej.
Lec myśli nieuczesane |
|
|
|
|
lakeholmen
Bard absurdu
|
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 20 Września 2013, 11:30
|
|
|
Rozważam. |
_________________ Wcale nie jestem pod wypływem kolaholu niek jaktórzy w zas pogli momyśleć.
Nie niestem jawet wpiłowie tak pojany jak pożecie mymyśleć. |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 20 Września 2013, 15:41
|
|
|
lakeholmen napisał/a | To co ,shenra, bierzemy dwójkę? | Ależ oczywiście i niech inni się ślinią
mBikowski, co znaczy kurna rozważam? Chyba, że masz na myśli jaki plecaczek zabrać i czy zmieści wszystko |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
Farin
Mechagodzilla
|
Wysłany: 20 Września 2013, 18:02
|
|
|
Może czeka na moja decyzję ?
Ja zapewne będę jak tomme Lee Jons w ściganym ;] |
_________________ "Są dwie rzeczy bezgraniczne:
wszechświat i ludzka głupota. Co do wszechświata nie mam pewności." A. Einstein |
|
|
|
|
ilcattivo13
Wirtualny Suwalski Niedźwiedź
|
Wysłany: 20 Września 2013, 21:01
|
|
|
Znaczy, przelotem? I z kupą glin na karku? Jakby co - to nie ja opublikowałem fotki
Co do Falkonu - na razie nie jestem w stanie nic powiedzieć. Może za tydzień lub dwa będę wiedział, jak mi się sprawy w robocie ułożą. Ale przyznaje, że konieczność brania tylko jednego dnia wolnego w robocie mnie mnie zachęca |
_________________ DVRVM CACANTES MONVIT VT NITANT THALES |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 20 Września 2013, 22:13
|
|
|
Trza coś postanowić, żeby obczaić noclegi. Kombinujcie panowie i panie ino chyżo. |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 25 Września 2013, 23:03
|
|
|
shenra, kombinuję na ten przykład skąd wziąć jeszcze trochę wolnego. Plecaczek to na razie problem drugoplanowy. |
_________________ Wcale nie jestem pod wypływem kolaholu niek jaktórzy w zas pogli momyśleć.
Nie niestem jawet wpiłowie tak pojany jak pożecie mymyśleć. |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 26 Września 2013, 13:57
|
|
|
Skupcie się porządnie, bo trza by coś zacząć ogarniać. Bo jak każdy na własną mackę pojedzie, to *beep* z tego wyniknie. |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 26 Września 2013, 18:06
|
|
|
Krakowiaczki moje kochane, ciapąg nas zrobił w jajko i jedzie o 5:20 jeśli chcemy bez przesiadek, reszta to jakieś wycieczki krajoznawcze. Także trza nad transportem pomyśleć. Ziemniaczek właśnie znalazł jakiś eksperesbuss, trza by też obczaić, żeby się tam dostać na normalną godzinę. |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 26 Września 2013, 18:18
|
|
|
Pfff, od kiedy nazywam się Ziemniaczek? |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Farin
Mechagodzilla
|
Wysłany: 26 Września 2013, 19:50
|
|
|
Niech ten kto poprzednio załatwiał pokoje poda jakiś kontakt do tegoż miejsca i jak się ludzie określą to wtedy będziemy ogarniać.
Tak mi się wydaje będzie najlepiej |
wszechświat i ludzka głupota. Co do wszechświata nie mam pewności." A. Einstein |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 26 Września 2013, 20:04
|
|
|
shenra napisał/a | Ziemniaczek właśnie znalazł jakiś eksperesbuss, trza by też obczaić, żeby się tam dostać na normalną godzinę. |
Nie jakiś Pracowałam tam przez prawie 2 lata
Ech... to były czasy |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 26 Września 2013, 22:06
|
|
|
Martva, bo Ziemniaczek mi coś tam pokazał
Ja się zastanawiam, czy nie przyjechać do Lublina już 7, bo się z moją Anką zastanawiamy. |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
B.A.Urbański
Komandor Koenig
|
Wysłany: 27 Września 2013, 19:48
|
|
|
Właśnie wysłałem zgłoszenie prelekcji. Zobaczymy, czy im się spodoba
Ale w sumie i tak pewnie będę. A transport pewnie samochód albo polski bus - zobaczmy.
Jeśli będę jechał samochodem, to mogę kogoś wziąć z Warszawy. |
_________________ I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
but you can just call me B.A. |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 28 Września 2013, 02:32
|
|
|
merulka, słyszysz? |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 1 Października 2013, 02:50
|
|
|
Potrzebuję czwartą sztukę, żeby zarezerwować pokój. Enyłan? |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
B.A.Urbański
Komandor Koenig
|
Wysłany: 1 Października 2013, 11:34
|
|
|
shenra, a na jakie dni?
Ja planuję przyjechać w piątek popołudnie/wieczór i wracać w niedzielę wieczorem.
Edyta: Aha, no i gdzie? Bo tam jest chyba kilka miejsc. |
_________________ I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 1 Października 2013, 14:01
|
|
|
Muszę do Niećwiecia zadzwonić po numer do hostelu z zeszłego roku. Na pewno ja będę tam od 7, ale podejrzewam, że większość z was, jeżeli ktoś się wreszcie zdeklaruje to od 8. No i chyba do poniedziałku przed południem, tak sądzę. |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
Farin
Mechagodzilla
|
Wysłany: 1 Października 2013, 20:19
|
|
|
Ja na razie walczę z remontem i przeprowadzką. W związku z tym zawiesiłem na razie jakiekolwiek plany wykraczające po za październik. |
|
|
|
|
B.A.Urbański
Komandor Koenig
|
Wysłany: 7 Października 2013, 12:51
|
|
|
shenra, to chyba lepiej Wam będzie znaleźć kogoś na wszystkie noce, a nie mnie tylko na dwie. |
B.A. = Bad Attitude
|
|
|
|
shenra
|
Wysłany: 7 Października 2013, 13:12
|
|
|
Będę tam dzwonić niedługo, jak odzyskam głos, to się dowiem jak z rezerwacjami. |
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 7 Października 2013, 13:45
|
|
|
Tadam, w Zmierzchu już podobno jest pełno, wzięliśmy z J. dwójkę w tym drugim, królewskim czy jakmutam. Szkoda, bo to dalej od konwentu i drożej. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
|