czesc maniaki sF tu nowa |
Autor |
Wiadomość |
akira
Gollum
|
Wysłany: 2 Stycznia 2006, 16:16 czesc maniaki sF tu nowa
|
|
|
witajcie, SF kupuje, nie wiem, chyba 2 lat, moze wiecej, uratowało mnie przed nuda w autobusie kiedy jechalam do lekarza. Oczarowało mnie w tedy opowiadanie "Dom". Byłam zachwycona ze moge poczytać sobie którkie opowiadania SF, bo taką formę bardzo lubie.Z czasem polubilam Kresa, za jego felietony i Gajowego Nikitczyna (nie wiem czy dobrze napisałam, wybaczcie).Teraz co miesiąc czekam niecierpliwie na każdy nr, ale troche mi smutno ze Kresa nie bedzie.Dzieki Futuramie obejrzałam kilka filmów i dowiedziałam sie ze bedzie nakrecone dokończenie Farscape, obejrzałam kilka świetnych seriali.
Ogólnie rzecz ujmujac: Dzięki ze jesteście i ukłony szacunku dla całej redakcji |
|
|
|
|
Iscariote
Wiedźmikołaj
|
Wysłany: 2 Stycznia 2006, 16:24
|
|
|
no fajnie... tez zacząłem od numeru z opowiadaniem "Dom"... ale zeby nowy temat... bić sie pewnie nie chciałas... |
|
|
|
|
akira
Gollum
|
Wysłany: 2 Stycznia 2006, 16:36
|
|
|
napisane jest ze to miejsce w ktorym sie wita z reszta, ale od razu do rekoczynów przechodzic? moze ja czegos nie wiem? |
_________________ Jesteśmy niewolnikami wskazówek zegara, więźniami kalendarzy, gońcami kont bankowych.
Jean Anouilh |
|
|
|
|
Nivak
Auratog
|
|
|
|
|
Iscariote
Wiedźmikołaj
|
Wysłany: 2 Stycznia 2006, 16:40
|
|
|
hmmm to ja wprowadze nową kolezanke... fakt witamy sie ale tradycja nakazuje że witamy sie w temacie: Biją - runda II. A jak nazwa wskazuje faktycznie biją nowo przybyłych... taka forumowa zabawa |
|
|
|
|
Lu
Marsjanin
|
Wysłany: 2 Stycznia 2006, 16:48
|
|
|
Ja Ciebie powitam, solą i chlebem.
A tradycyjnie to nowi dostają manto w wątku "przepraszam, czy tu biją". Tam można rzucać kamieniami w niewinnych, przebijać igłą błony bębenkowe, przypalać nad ogniem, a nawet łaskotać w pięty (sic!).
To dla zachowania higieny zdrowia psychicznego.
Nie ofiar, oczywiście.... |
_________________ Tym, co odróżnia nas od zwierząt, jest lodówka. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 2 Stycznia 2006, 17:06
|
|
|
W imieniu obżyczonych też odpowiem
Witam Cię na forum, choć weszłaś jakby to powiedzieć lufcikiem
A temat zamykam, żeby bajzlu nie było. Dalej pogadajmy sobie w odpowiednim wątku. |
|
|
|
|
|