|
|
|
Magdalena Kozak i Dariusz Domagalski na UW - 22 lutego 20:00 |
Autor |
Wiadomość |
Erwin
Gollum
|
Wysłany: 13 Lutego 2012, 00:27 Magdalena Kozak i Dariusz Domagalski na UW - 22 lutego 20:00
|
|
|
Magda jest lekarzem i pasjonatką militariów. Jako lekarz ratunkowy spędziła pół roku w Afganistanie, gdzie została ranna podczas ostrzału rakietowego. Jest autorką bestsellerowej trylogii o Nocarzu.
Darek z wykształcenia jest elektronikiem. Pasjonatem historii, a zwłaszcza starożytności i średniowiecza. Inspirując się nią napisał cykl powieściowy o Krzyżakach, bardzo dobrze przyjęty przez czytelników.
Ich oboje będziemy gościć 22 lutego.
=================================================
22 lutego o godzinie 20:00 odbędzie się spotkanie autorskie Magdaleny Kozak i Dariusza Domagalskiego na Uniwersytecie Warszawskim, zorganizowane wspólnie przez NZS OU UW, wydawnictwo Fabryka Słów i czasopismo Science Fiction Fantasty i Horror przy patronacie Paradoksu i telewizji uniwersyteckiej UW3D.TV, oraz księgarni Liber. Jest to piąta odsłona projektu Fantastyczni.
Na swoich spotkaniach studenci gościli Rafała A. Ziemkiewicza i Tomasza Kołodziejczaka, Jacka Komudę, Maję Lidię Kossakowską i Jarosława Grzędowicza
Na godzinę 20:00 Organizatorzy zapowiadają rozpoczęcie dyskusji z pisarzami.
Podczas spotkania będzie można wygrać książki autorów ufundowane przez Fabrykę Słów, oraz zakupić je z 15% rabatem dzięki uprzejmości Księgarni Liber.
Spotkanie odbędzie się w Auditorium Maximum, sala A, 22 lutego o 20:00
================================================
Jednocześnie przypominamy, że dzięki uprzejmości Księgarni Liber na tydzień przed spotkaniem będziecie mogli zakupić książki obydwojga autorów z 15% zniżką w księgarni znajdującej się Bibliotece Uniwersytetu Warszawskiego
Event na FB
Fantastyczni NZS UW |
_________________ „-Ożeń się, moje dziecko. - Komu ja bym mógł taką krzywdę wyrządzić - nie ukochanej przecie.” |
|
|
|
|
Ozzborn
Naznaczony Ortalionem
|
Wysłany: 13 Lutego 2012, 01:34
|
|
|
Całkiem fajnie, pewnie nawet się wybiorę, ale błagam... 22 luty w tytule boli w oczy ;] Chciałem być bardziej brutalny, ale w tekście jest 22 lutego, więc tylko delikatnie wytykam potknięcie |
_________________ Czerwony Prorok i Najwyższy Kapłan Ortalionowego Boga
'Irony is wasted on some people.'-T.Pratchett
"Ozzborn, pogódź się z tym. Twoja uroda jest Twoim przekleństwem." (c) baranek |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 13 Lutego 2012, 08:59
|
|
|
Erwin napisał/a | Spotkanie odbędzie się w Auditorium Maximum, sala A, 22 lutego o 20:00 |
To znaczy, że NIE jak poprzednie w Starej Bibliotece
Czyli w gmachu Audytorium Maxiumum tym po lewej / jak wchodzisz na UW/ za starym wydziałem Prawa ?????? |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Wachon
Profesjonalny Kur Domowy
|
Wysłany: 14 Lutego 2012, 15:18
|
|
|
Ja będę jeszcze bardziej ostry: organizatorzy wybrali na spotkanie Środę Popielcową! Winszuję! |
_________________ Życie składa się z kontrastów i na tym polega jego urok |
|
|
|
|
Nitj'sefni
Meff Fawson
|
Wysłany: 14 Lutego 2012, 19:04
|
|
|
Znowu środa... Jedyny dzień tygodnia, kiedy spotkania kompletnie mi nie pasują |
_________________ "A long time ago in a galaxy far, far away...." |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum