Postapo = Postapokalipsa |
Autor |
Wiadomość |
postapo.fb
Gollum
|
Wysłany: 27 Stycznia 2011, 13:34 Postapo = Postapokalipsa
|
|
|
Młoda stronka w Sieci o tematyce postapokaliptycznej
www.postapo.cba.pl
Ciągle i systematycznie rozwijana głównie szorty (krókie filmiki) gry online i inne ciekawe cuda i cudeńka, także każdy coś dla siebie pewnie znajdzie |
|
|
|
|
ilcattivo13
Wirtualny Suwalski Niedźwiedź
|
Wysłany: 27 Stycznia 2011, 13:39
|
|
|
nie ma to jak "kurtularnie" się zaprezentować. Na pewno zajrzymy, postapo.fb. |
_________________ DVRVM CACANTES MONVIT VT NITANT THALES |
|
|
|
|
shenra
Wielki Kosmiczny Chomik Naczelna Biskupa
|
Wysłany: 27 Stycznia 2011, 13:39
|
|
|
postapo.fb, grzecznie byłoby najpierw się przywidać, jak Regulamin i kultura osobista wymaga w wątku powitalnym |
_________________ Chomikowo obłędnie, lekko neurotycznie w granicach perwersji. "Niuplać dzyndzla" specially for smert
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
postapo.fb
Gollum
|
Wysłany: 27 Stycznia 2011, 14:21
|
|
|
OK
jeśli `Bija` bija jest powitalny to w końcu sobie poradziłem tradycji stało się zadość hehe
pozdro!! |
|
|
|
|
ketyow
Jim Raynor
|
|
|
|
|
postapo.fb
Gollum
|
Wysłany: 27 Stycznia 2011, 15:30
|
|
|
odrobine "życia" wprowadza na strone jakby ktoś z Was działał w joomli to moduł nazywa się "joomulus", chcoiaz pewnie inne CMS`y maja swój odpowiednik (a na bank wordpress)
jak coś polecam dwa filmiki to obczajenia...
1) In Chambers
2) The White
mega krótkie, nie zajmujące czasu ale zacne |
|
|
|
|
ketyow
Jim Raynor
|
Wysłany: 29 Stycznia 2011, 10:28
|
|
|
Ale coś tam chyba trzeba jeszcze zoptymalizować, bo przewijanie okna powoduje u mnie przyciny i 100% wykorzystania procesora (tzn. rdzenia używanego przez Operę). A sprzęt mam całkiem niezły. |
_________________ http://ketyow.deviantart.com
http://www.biblionetka.pl/ |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 29 Stycznia 2011, 11:10
|
|
|
Ciesz się, u mnie w ogóle nie ma opcji przewijania w dół
BTW panie autor pisz o nowych rzeczach, bo np. zachwyty nad backgroundem do teledysku z robotami, tylko cię ośmiesza w środowisku bywałym. |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
postapo.fb
Gollum
|
Wysłany: 29 Stycznia 2011, 16:01
|
|
|
Przeraża mnie to słowo...OPTYMALIZAJCA masz rację jest tu coś na rzeczy, podejmę to jednak najpierw czeka mnie sporo wnikliwości...bo mimo że zrobiłem tą stronę, to jednak sprawy programowania/optymalizacji/etc są mi zupełnie obce ale nie obojętne heheh
co do "nowych" rzeczy
przyjdzie na nie pora z braku czasu niestety nie wszystko idzie "ogarnąć" jakby się chciało a nowe produkcje typu the Road, Book of Eli, Fallout`y (od 1 w góre) reklamują się same i jest o nich w sieci grube setki jak nie setki tysięcy stron a o tym że sprtyny Urugwajczyk zrobił małego szorta (nie teledysk ) i jako soundtrack dał "28", pewnie mało ludzi nawet bywałych w kliamcie wie na nowe produkcje mogę jedynie poelcić wyjść do kina a short (zdecydowanie mniej popularny na ulicy/w sieci/między ludźmi ) mogę zamieścić na stronie i odbiorcy zajmę może max 10 minut, gdzie obecnie niestety większość z nas ciągle jest w biegu...
hehe no ale chyba aż tak się w zachwytach nie rozpływałem? |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 30 Stycznia 2011, 09:39
|
|
|
dziecko drogie, warto się najpierw rozejrzeć, zanim zacznie się pisać herezje. Pan urugwajczyk jest producentem teledyzków, a ten rzekomy filmik za psie pieniądze to background do jednej z jego produkcji, wciśnietej na you-tube. Wiedziałbyś, gdybyś myślał co robisz. Nie wierzysz? to patrz:
http://www.youtube.com/snakeuy
http://www.snake.com.uy/
I co?
Na twoim miejscu, zanim zaczniesz odpowiadać komuś, ze nie ma racji, sprawdziłbym najpierw to i owo... |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
ilcattivo13
Wirtualny Suwalski Niedźwiedź
|
Wysłany: 1 Lutego 2011, 09:18
|
|
|
profan.fb - z takim podejściem do tematu "Outpostu" nie przeskoczysz |