Propozycja |
Autor |
Wiadomość |
NasirWizz
Frodo Baggins
|
Wysłany: 19 Listopada 2009, 12:54 Propozycja
|
|
|
Witam!
(Nie wiem czy mogę tutaj o tym pisać, jeżeli nie proszę o usunięcie tematu).
Nie każdy ma pieniądze na prenumeratę więc można by zrobić "prenumeratę jedno-numerową" czyli np. wysyłamy emaila do redakcji z adresem i w odpowiedzi zwrotnej otrzymujemy nr konta na który wpłacamy kasę.
Redakcja wysyła do nas numer .
Ja na przykład nie lubię zobowiązań (teraz je mam, jestem "uzależniony" od kioskarza i będę musiał każdy numer kupować) więc według mnie było by to dobre rozwiązanie.
Oczywiście kwota jaką wpłacalibyśmy była by powiększona o te 3 zł (za przesyłkę).
Może być też wersja SMS'owa czyli wysyłamy na jakiś numer SMSa w treści wpisujemy swoje dane (sms kosztuje np. 15 zł) i dostajemy numer. (w wersji papierowej) |
_________________ "Filozofa nie nęka naturalność końca, lecz tajemnica początku." U. Eco |
|
|
|
|
Gwynhwar
Tarmogoyf
|
Wysłany: 19 Listopada 2009, 13:00
|
|
|
NasirWizz, odkąd SF jest fabryczne archiwalne numery można nabyć np. tak.
Rozumiem, że problemem jest dostęp do kiosku? |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 19 Listopada 2009, 13:01
|
|
|
NasirWizz, a kto będzie te *beep* obsługiwał? i po co to firmie? Rozumiesz po co jest prenumerata? Firma zdobywa pieniądze na które musiałaby czekać kilka/kilkanaście miesiecy. Coś na kształt obligacji które są oprocentowane w postaci obniżonej ceny czy innych bonusów. To co proponujesz jest dla firmy problemem i dodatkowymi wydatkami bez żadnych zysków. |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 19 Listopada 2009, 13:03
|
|
|
NasirWizz, w każdej chwili przecież możesz zamówić numery archiwalne w cenie okładkowej i nawet nie musisz za przesyłkę dopłacać. |
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
|