|
|
|
Polcon 2014 4-7 września 2014 |
Autor |
Wiadomość |
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 8 Września 2014, 07:06
|
|
|
|
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 8 Września 2014, 07:23
|
|
|
Martva napisał/a | Kameralnie było, z 1500 osób? |
Czyli moja teoria ma potwierdzenie |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 8 Września 2014, 07:25
|
|
|
Masa ludzi marudziła, że to strasznie daleko i w ogóle. Pfff. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 8 Września 2014, 07:41
|
|
|
Dla mnie to był fatalny termin |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 8 Września 2014, 07:44
|
|
|
Takoż, a oprócz tego ponieważ organizatorzy mnie zaprosili to zadałem uprzejme pytanie, czy zwracają kassę za podróż i czy zapewniają nocleg. Nie odezwali się więcej. |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 8 Września 2014, 07:44
|
|
|
Kruk Siwy, |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 8 Września 2014, 08:33
|
|
|
Ale o co ci chodzi? Wiem, że wszyscy uznają, że tfurcy mają robić za friko, czyli mityczną reklamę. Ok. Ale dopłacać do interesu to już przesada. A konwenty w znacznym stopniu przestały mnie interesować.
Znajomych mogę spotkać bez konwentowania, wiedzy tam nie nabędę (nie dlatego, żem taki mądry, ale wiedzę na dowolny temat wolę uzyskać od specjalistów), szerzy się towarzystwo mangowe i growe. A na dodatek konwenty zmieniły się w jakieś oszalałe mrowiska.
Myślę, że odpocznę od nich, a one ode mnie.
Może wrócę do Nidzicy, bo to zupełnie inna para chodaków. |
Talent miał niespotykany
Agi |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 8 Września 2014, 08:37
|
|
|
Kruk Siwy, ale dokładnie o to mi chodziło Postawa orgów mnie przyprawiła o klasyczne czółko w blat |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 8 Września 2014, 08:39
|
|
|
A! To przepraszam madam, chyba jeszcze jedna kawa mi się należy. |
Talent miał niespotykany
Agi |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 8 Września 2014, 08:59
|
|
|
Oj, się nasłuchałam o kontakcie, a właściwie braku kontaktu z orgami, tylko ze strony wystawców. Nie sądziłam że ci od gości też nawalali. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 8 Września 2014, 09:24
|
|
|
a kto w ogóle robił ten Polcon ? bo na stronie nic o orgach nie widzę... |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 8 Września 2014, 09:43
|
|
|
Fundacja Wspierania Inicjatyw Kulturalnych i Społecznych
Główni koordynatorzy konwentu: Leszek Cibor, Mateusz Juściński, Danai Chondrokouki |
skarby
szorty |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum