Co nas przysmuca |
Autor |
Wiadomość |
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 17 Września 2017, 21:28
|
|
|
BTW moja Mama się musiała zaprzyjaźnić z jednym szpitalem z powodów smutnych, ale wróciła zachwycona. Mówi że jest jak z tego polskiego serialu o lekarzach co nie pamiętam jak się nazywa, już pal sześć samo wyposażenie, ale jest cierpliwy personel który mówi co teraz robi, i co się będzie działo i wszystko tłumaczy. I czekają ją tam jeszcze trzy wizyty i trzy trucia, ale boi się wyraźnie mniej. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 19 Września 2017, 21:51
|
|
|
Martva, super! Uściski dla mamy nieustające. |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
ketyow
Jim Raynor
|
Wysłany: 20 Września 2017, 11:35
|
|
|
Jak byłem w szpitalu w Piasecznie to nie wiedziałem czy się przeniosłem w czasie w przyszłość czy trafiłem do jakiegoś miejsca dla VIP-ów czy o co w ogóle chodzi. Polska A. |
_________________ http://ketyow.deviantart.com
http://www.biblionetka.pl/ |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 20 Września 2017, 12:18
|
|
|
ja jak byłem w szpitalu to też się przeniosłem w czasie - gdzieś do lat '70-'80 |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 31 Maj 2018, 09:45
|
|
|
VAT. VAT ssie |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 31 Maj 2018, 18:29
|
|
|
Czytał Ron Perlman |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 14 Czerwca 2018, 16:06
|
|
|
Jak już się wyrwałam z domu i mogę pobyć nieco między ludźmi i innymi stworami, to zmogło mnie choróbsko. 38', nie mogę jeść ani mówić. W ramach rozwijania kontaktów międzyludzkich poznałam dziś olsztynkową służbę zdrowia |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
Beata
Indiana Jones
|
Wysłany: 14 Czerwca 2018, 17:53
|
|
|
Qurczę, jak nie urok, to przemarsz wojsk. Zdrowiej szybciutko. Trzymam kciuki, pal sześć jedzenie, abyś tylko mówić mogła! |
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 14 Czerwca 2018, 18:33
|
|
|
Wazne że pisać może. |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 15 Czerwca 2018, 11:33
|
|
|
Beata napisał/a | abyś tylko mówić mogła | Mężowi obecny stan odpowiada |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
Beata
Indiana Jones
|
Wysłany: 15 Czerwca 2018, 17:05
|
|
|
Cóż, skoro jest popyt... może należałoby rozważyć w przyszłości znienackowe ciche dni? |
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 20 Września 2018, 22:13
|
|
|
Pracowo sypie się nam wszystko po kolei, jak domino, co się może spartolić to się pierniczy. Oprócz zewnętrznych dokładają nam od środeczka. Jeśli w ciągu najbliższego roku mnie i kumpla z pokoju nie zamkną w domu dla szaleńców, to już będzie sporym sukcesem. |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 16 Kwietnia 2019, 08:27
|
|
|
Los katedry Notre Dame. |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Fidel-F2
|
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 16 Maj 2020, 23:23
|
|
|
Dzieło zniszczenia Trójki dopełniło się. Po wczorajszej wygranej piosenki Kazika "Mój ból jest lepszy niż twój" wyniki ostatniego głosowania na Listę przebojów programu trzeciego zostały unieważnione, a dyr. Kowalczewski wydał oświadczenie, w którym bredzi o manipulacji przy liczeniu głosów. Marek Niedźwiecki zrezygnował z pracy w Trujce. Kilku muzyków ogłosiło, że zawiesza współpracę z programem trzecim. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Fidel-F2
|
Wysłany: 17 Maj 2020, 09:42
|
|
|
+3 |
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 17 Maj 2020, 16:17
|
|
|
Fidel-F2, ale wiesz, że to nie jest ort, tylko celowe przekręcenie nazwy? |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 17 Maj 2020, 17:57
|
|
|
Un wie.
Z pewnością. |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
Fidel-F2
|
Wysłany: 17 Maj 2020, 20:59
|
|
|
si, doceniam koncept i dlatego biję brawo |
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
konopia
Marudny maruda marudzący
|
Wysłany: 31 Stycznia 2021, 19:55
|
|
|
pierwsze w życiu okulary do czytania będę miał
coś się kończy, coś się zaczyna, |
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
konopia
Marudny maruda marudzący
|
Wysłany: 1 Lutego 2021, 17:26
|
|
|
od jakiś 40tu lat nosze okulary, żeby widzieć co tam w oddali się dzieje,
ale, żeby mieć dodatkowe, specjalne, żeby czytać!
to jakaś masakra, zauważyłem ostatnio, że te czcionki coraz mniejsze, szczególnie na etykietach produktów,
(książki czytam ostatnio w 99% na kindlu, regulacja czcionki "żondzi")
ale myślałem, że to z tego powodu, że coraz więcej informacji muszą upchnąć w tym samym miejscu, a tu się okazuje, że nie, że wielkość czcionki się nie zmienia, tylko "oczy" mi się starzeją
a największy problem, to to, że podobno stary się robię, tak mówią,
a ja wcale tego tak nie czuję,
czuje się tak samo "gupi" jak w wieku 20 lat, tyle, że z ciut większym doświadczeniem |
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
|
LadyBlack
Babcia Weatherwax
|
Wysłany: 1 Lutego 2021, 19:06
|
|
|
konopia, nic nie gadaj nawet. Przez ten rok tak mi się wzrok sypnął, że już nie poczytam w kąpieli etykiet na szamponach. Jestem w stanie przeczytać drobny druczek, ale bardzo, bardzo, bardzo muszę się skupić.
Teraz jestem "głupsza", niż onegdaj bywało. Wtedy przynajmniej starałam się sprawiać mądre wrażenie, a teraz mi to lata |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 2 Lutego 2021, 00:34
|
|
|
Ja już od SP noszę. Niby do dali ale jako że kilka lat później doczepił się astygmatyzm, to noszę nontop. |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 2 Lutego 2021, 20:03
|
|
|
Pamiętajcie, że mamy XXI wiek. Czas na wszczepienie nowych soczewek, moi państwo. |
Talent miał niespotykany
Agi |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 2 Lutego 2021, 23:05
|
|
|
to na zaćmę |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 2 Lutego 2021, 23:50
|
|
|
E tam. Moja dentystka lat 35 usunęła sobie krótkowzroczność - 4. Na astygmatyzm i za krótkie ręce też można sobie zafundować. |
Talent miał niespotykany
Agi |
|
|
|
|
konopia
Marudny maruda marudzący
|
Wysłany: 3 Lutego 2021, 18:31
|
|
|
Kruk Siwy, no ale że niby co, soczewkę mają mi założyć, a jak mi przy okazji "chipa" jakiegoś dorzucą?
I Bill Wrota będzie miał dostęp do wszystkich moich tajemnic, tych wstydliwych też?
Zobaczy jak wyżeram nutellę ze słoika czy piję prosto z puszki
no nie wiem czy to jest warte takiego ryzyka |
|
|
|
|
|