|
|
|
Hubert Sosnowski |
Autor |
Wiadomość |
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 27 Listopada 2012, 23:56
|
|
|
No gratulacje za pomysł opublikowania w tym... czymś hihihi!, co do tekstu to się wypowiem jak upoluję. |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
Hubert
Wyduldas Napfluj
|
Wysłany: 6 Marca 2015, 15:30
|
|
|
Hej, kamraci, long time, no seen.
Nie złożyłem broni.
Ostatnio można poczytać moje teksty tu:
http://www.dzikabanda.pl/author/hsosnowskii/
A z ogłoszeń - moje opowiadanie, Głód, dostało się do antologii poświęconej uniwersum Wolsunga, od wydawnictwa Van Der Book. Premiera całkiem niedługo, z tego, co wiem. : ) |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 6 Marca 2015, 18:01
|
|
|
Sosnechristo, hrabio, cieszę się, ze żyjesz |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Hubert
Wyduldas Napfluj
|
Wysłany: 11 Marca 2015, 23:36
|
|
|
Ja też się cieszę |
|
|
|
|
Hubert
Wyduldas Napfluj
|
Wysłany: 18 Sierpnia 2020, 21:18
|
|
|
A, zrobię nekroposta, a co mi tam
To nie tak, że całkiem przestałem pisać. Piszę, ino głównie publicystykę. Niegdyś dla Dzikiej Bandy, po drodze przez ponad rok prowadziłem w Playboyu rubrykę o grach (i miałem też kilka większych artykułów, jeden wywiad), a obecnie siedzę w GRYOnline.pl (nowe teksty możecie obczaić z poziomu mojego fanpage'a ), a obecnie robię także jako redaktor działu filmowego w tym ostatnim Także gorąco zapraszam.
Ale bardziej literackie próby też mi się zdarzają. Natrzaskałem setki kart postaci do larpów takich jak Witcher School (fajne foty mają, polecam obadać, wypadają lepiej niż ujęcia z seriali ^^) - bo ta gałąź rozrywki się trochę rozwinęła od czasu, gdy się śmieszkowało o elfach ganiających po lasach z otuliniakiem.
A z prozy, cóż, parę lat temu w Antologii Wolsung poszedł mój tekścik, a ostatnio wsparłem konkurs GOL i Bethesdy opowiadaniem, którego poszczególne fragmenty uczestnicy rozwijali, a ja to wszystko składałem w całość i dopisywałem - moje i uczestników fragmenty są podpisane. Opowiadanko w klimatach Skyrimowych. Wy tu nie takie wizje czytaliście, ale zachęcam
Co będzie dalej? A cholera wie - znaczy, czas pokaże |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Hubert
Wyduldas Napfluj
|
Wysłany: 19 Sierpnia 2020, 17:00
|
|
|
To już w Waszej gestii. Ja się będę pojawiał tak mocno od czasu do czasu |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
Hubert
Wyduldas Napfluj
|
Wysłany: 21 Sierpnia 2020, 12:42
|
|
|
Zobaczymy, zobaczymy. Damn, sporo postów się naklikało przez te lata
Na razie jestem zakopany w robocie i pisaniu kart na kolejną edycję Witcher School, anglojęzyczną, by było zabawniej. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum