Promocje |
Autor |
Wiadomość |
Lowenna
Mirmił

|
|
|
|
 |
gorat
Modegorator

|
Wysłany: 25 Listopada 2018, 01:04
|
|
|
Black Friday/Week najlepsze efekty daje chyba w Empiku - 3/2 (inna rzecz, że taką promocję powtarzają częściej, niż raz w roku), podczas gdy "najśmieszniej" jest w Book Depository: zebrali normalną ofertę i dali etykietkę "Black Friday!"... |
_________________ Początkujący Wiatr wieje: Co mogę dla kogoś zrobić?
Zostań drzewem wiśni.
---
鼓動の秘密
U mnie działa. |
|
|
|
 |
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela

|
Wysłany: 25 Listopada 2018, 03:56
|
|
|
A my kupiliśmy kindla ppw IV za 80 jurków |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
 |
Lowenna
Mirmił

|
Wysłany: 25 Listopada 2018, 12:05
|
|
|
gorat, 3za2 czyli maksymalnie wyciągniesz 33% kupując książki w tej samej cenie. Tyle masz na dzień dobry w księgarniach internetowych każdego dnia, wybierając książki według potrzeb a nie ceny. Dodatkowo korzystając z ceneo obniżam wartość koszyka jeszcze o kilka zł. Do ępiku można iść obejrzeć książki dla dzieci by wiedzieć, co zamówić na nieprzeczytanych. Zakupów nie warto tam robić. Nawet podczas "promocji". |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
 |
gorat
Modegorator

|
Wysłany: 25 Listopada 2018, 16:24
|
|
|
To miało być śmieszkowanie z czarnego piątku, bo obniżki wcale nie takie szczególne. A Empik z promocją jest o tyle dobry, że można książki obejrzeć przed zakupem, bo z wysyłkowymi taki ból, że trzeba się p... solić z odsyłaniem uszkodzonych sztuk, a polskim księgarniom wcale na stanie nie zależy - tym, które sprawdzałem, choć nie słyszę, żeby w innych było lepiej. Chyba tylko wśród komiksowych zdarzają się solidni sprzedawcy. |
_________________ Początkujący Wiatr wieje: Co mogę dla kogoś zrobić?
Zostań drzewem wiśni.
---
鼓動の秘密
U mnie działa. |
|
|
|
 |
Lowenna
Mirmił

|
Wysłany: 25 Listopada 2018, 18:22
|
|
|
OK, wyraźnie nie załapałam. Z BF jestem bardzo zadowolona ale robiłam zakupy w usa z 75-80% rabatu.
Najczęściej robimy zakupy na nieprzeczytanych i po jakichś 200 książkach nie zwracałam żadnej. Większość była zafoliowana. |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
 |
gorat
Modegorator

|
|
|
|
 |
Beata
Indiana Jones

|
Wysłany: 24 Czerwca 2019, 21:29
|
|
|
Dziś do północy można kupić w virtualo Bladego króla Wallace'a w ebooku za jedyne 10,90. |
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper |
|
|
|
 |
|