Wątek teatralny |
Autor |
Wiadomość |
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 16 Czerwca 2014, 21:21
|
|
|
Spektakl krakowskiego Teatru Bez Rzędów ''Umarł Król, niech żyje knur!'' to bez wątpienia rzecz warta uwagi. Zarówno krakowiaków jak i gości Grodu Kraka gorąco zachęcam do odwiedzenia Teatru Bez Rzędów. |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 17 Czerwca 2014, 12:09
|
|
|
Dzisiaj się wybieramy do kino-teatru na Króla Leara. Co prawda nie znoszę Silver Screena, ale nie było wyboru. |
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 19 Czerwca 2014, 17:57
|
|
|
W piątek byliśmy w opolskim teatrze Kochanowskiego na 'Opowieściach z Narnii'. Takiej ilości dzieci w jednym miejscu dawno nie widziałam Spektakl udany. Cała scena się rusza, rośnie, zapada się, kostiumy robią niesamowite wrażenie, efekty specjalne, muzyka. I tylko trochę dobrej gry aktorskiej mi zabrakło...
A w niedzielę wyprawa do Wrocka i Makbet Verdiego w Hali stulecia. Miałam IMHO świetne miejscówki Popisy chóru przyprawiały mnie o dreszcze. Balet - piękny. Szkoda, że tancerzy nie można było wziąć na wynos Świetny Banko, fantastyczna lady Makbet i wybuczany Makbet. W ten weekend ostatnie spektakle - WARTO |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 9 Lutego 2015, 20:51
|
|
|
''Quo Vadis'' Teatru Montownia jest spektaklem prześmiewczym. W zamian za pieniądze wydane na bilet dostaniemy godzinę rzetelnej, inteligentnej rozrywki. |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 11 Lutego 2015, 10:05
|
|
|
poszłyśmy za Zgagą, Agnieszką i moją koleżanką z pracy na przedstawienie studentów 4 roku na "Mistrza i Małgorzatę". pomimo pewnych objawów młodzieńczości i niedojrzałości uważam to za udane podejście do tematu i dobrze spędzony czas. |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 12 Maj 2017, 11:42
|
|
|
Mam polecankę dla Warszawiaków, 17 maja w City Hall koleżanka wystawia monodram "Ocalona".
Tu większe info: https://www.ebilet.pl/tea...dramat/ocalona/
Trudno mi opisać bez spoilerów, rzecz waląca bezpośrednio w głowę, napisana na podstawie książki Sary Forsyth: http://www.wydawnictwoamb...sprzedana,p1419
Koleżanka jest po szkole teatralnej w Petersburgu i choć jestem totalnym teatralnym lajkonikiem - uważam, że dziewczyna ma talent. Duży. Jakby kto miał trochę wolnego czasu w przyszłą środę i wolne 20 zł to polecam. Ale to zdecydowanie kategoria 18+ |
|
|
|
|
|