Pociąg do pasmanterii |
Autor |
Wiadomość |
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 16 Lipca 2015, 21:39
|
|
|
o. fajnie że się udało |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
May
Toy
|
Wysłany: 17 Lipca 2015, 21:08
|
|
|
Byle sie tylko z chlopakami dogadala
Ale trafic lepiej chyba nie mogla!!! |
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
Wysłany: 17 Lipca 2015, 21:16
|
|
|
Już są zdjęcia, super Chłopaki są odgrodzone w innej części mieszkania, i tak ma być na razie. Niech się obwąchają. Karmel już siedział pod drzwiami i nasłuchiwał. |
_________________ Blog
Kedileri çok seviyorum |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 17 Lipca 2015, 22:47
|
|
|
O, i jednak ten ludź się zdecydował, strasznie fajnie. To dobrze trafiła |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
Wysłany: 18 Lipca 2015, 09:14
|
|
|
Też tak uważam Oba wielkie koty wygłaskałam, są wspaniałe. |
_________________ Blog
Kedileri çok seviyorum |
|
|
|
|
May
Toy
|
Wysłany: 20 Lipca 2015, 20:13
|
|
|
Wow, napatrzec sie na nowe zdjecia Stokrotki nie moge! Nowy opiekun zupelnie zwariowany na jej punkcie |
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
Wysłany: 4 Sierpnia 2015, 18:54
|
|
|
Ja też się nie mogę napatrzeć i nacieszyć
I znowu z wakacji kota przywiozłam, możecie się ze mnie śmiać, ale nie mógł zostać tam gdzie był. Dziadunio gospodarz przy najbliższej okazji skręciłby mu kark tak jak jego siostrzyczce. Znalazł się już dom tymczasowy, oby się nie rozmyślili, i będziemy szukali stałego dla pasiastego buraska. Płeć jeszcze niepewna, ale chyba to koteczka. |
_________________ Blog
Kedileri çok seviyorum |
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
|
|
|