Zabezpiecz się! - głosowanie do 20 lipca |
Wygrywa: |
...stróżu mój, ty zawsze przy mnie stój... |
|
43% |
[ 7 ] |
Kondominium |
|
56% |
[ 9 ] |
żaden |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 16 |
Wszystkich Głosów: 16 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
konopia
Marudny maruda marudzący

|
Wysłany: 14 Lipca 2014, 15:53
|
|
|
A co się robi w przypadku remisu w szortach, bo jak podglądam wyniki to dochodzę do wniosku, że nie wiem co z robić z remisem, dogrywkę? Karne?
ale może jeszcze ktoś zagłosuje i nie będzie remisu.
Głosujcie, pomóżcie w wybraniu tego lepszego! |
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
 |
Lowenna
Mirmił

|
Wysłany: 14 Lipca 2014, 18:34
|
|
|
wpisałam się a nie oddałam głosu |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
 |
konopia
Marudny maruda marudzący

|
Wysłany: 14 Lipca 2014, 19:22
|
|
|
to jeszcze nic, ja pojechałem po jabłka i pomyślałem, że jeszcze coś tam kupię przy okazji, i kupiłem, tyle że o jabłkach zapomniałem..
Powie mi ktoś co to jest - "girexianka"? Google nic nie znajduje... |
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
 |
hrabek
Kapo di tutti frutti

|
Wysłany: 15 Lipca 2014, 08:15
|
|
|
Rasa obcych z bardzo długimi nogami. W tym konkretnym przypadku osobnik płci żeńskiej.
Przy okazji: oddałem głos (już wczoraj) na Stróża. Spodobała mi się konkstrukcja shorta. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
 |
terebka
Filippon

|
|
|
|
 |
konopia
Marudny maruda marudzący

|
Wysłany: 15 Lipca 2014, 20:55
|
|
|
hrabek napisał/a | Rasa obcych z bardzo długimi nogami. W tym konkretnym przypadku osobnik płci żeńskiej.
|
takie coś jak ponżiej?
 |
|
|
|
 |
Witchma
Jokercat

|
Wysłany: 16 Lipca 2014, 10:32
|
|
|
Kondominium |
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
 |
konopia
Marudny maruda marudzący

|
Wysłany: 20 Lipca 2014, 09:09
|
|
|
...stróżu mój, ty zawsze przy mnie stój... - 7 głosów - autorka: LadyBlack
Kondominium - 9 głosów - autor: dziko
dziko Gratuluje wygranej
Przekazuje pałeczkę, teraz niech się dziko stresuje, czy w góle ktoś napisze, czy ktoś będzie chciał głosować i wypowiadać się .... |
|
|
|
 |
Lowenna
Mirmił

|
Wysłany: 20 Lipca 2014, 10:08
|
|
|
konopia, za poprowadzenie udanej edycji w trudnych warunkach |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
 |
dziko
Yoda

|
Wysłany: 20 Lipca 2014, 12:10
|
|
|
O, dzięki. Więcej napiszę wieczorem, bo teraz tylko z doskoku na komórce. |
_________________ pozdrawiam - Bartek
Dzikopis |
|
|
|
 |
konopia
Marudny maruda marudzący

|
Wysłany: 20 Lipca 2014, 17:51
|
|
|
Lowenna, aż tak, źle nie było, byłem "zabezpieczony",
narodził się plan awaryjny na wypadek gdyby nikt nie nadesłał szortów, było w pogotowiu dłuższe opowiadanie, podobno niesamowite, pisze podobno bo nie miałem okazji go przeczytać.
Znam tylko autora i redaktora opiniującego, ta dwójka gwarantuje wysoki poziom, może jeszcze kiedyś będzie szansa się z nim zapoznać. |
|
|
|
 |
Goria
Borg
|
Wysłany: 20 Lipca 2014, 17:55
|
|
|
Gratulacje!!! Dla LadyBlack, dziko, i konopii!!! |
|
|
|
 |
dziko
Yoda

|
Wysłany: 20 Lipca 2014, 22:37
|
|
|
Uff, dotarłem w końcu do Warszawy ze Wschodniej Polski, co - jeśli śledzicie informacje drogowe - dziś było pewnym wyczynem
LadyBlack (głosowałem na Twój tekst, tylko komentarza dać ni zdążyłem)
konopia za żniwa w trakcie posuchy
W sumie dziwne, że ludziska głosowali na takie poniekąd Fronda-fiction
Nowy temat zaraz w wątki ogólnym. |
_________________ pozdrawiam - Bartek
Dzikopis |
|
|
|
 |
Starscreem
Mechagodzilla

|
Wysłany: 21 Lipca 2014, 08:46
|
|
|
LadyBlack, dziko - gratulacje i podziękowania Początkowo sądziłam, że głosowanie będzie dość jednostronne, ale wyszło bardzo wyrównane. Cieszy to
konopia, brawa za ładne prowadzenie. Oby następnym razem nie było trzeba wkładać tyle energii w zachęty do pisania i głosowania ani tworzyć planów awaryjnych |
|
|
|
 |
LadyBlack
Babcia Weatherwax

|
Wysłany: 21 Lipca 2014, 10:36
|
|
|
dziko gratulacje
konopia faktycznie trafił na wakacje w całej swojej rozciągłości rozleniwiająco-zajmującej, aż wspomogłam szortem
Dzięki za głosy i fajną zabawę |
|
|
|
 |
gorat
Modegorator

|
|
|
|
 |