|
|
|
Neverland @ Radio Afera |
Autor |
Wiadomość |
Neverland
Gollum
|
Wysłany: 11 Czerwca 2014, 21:55 Neverland @ Radio Afera
|
|
|
Zapewne zastanawiacie się, dlaczego Was tutaj zebrałem. Otóż: jest audycja do posłuchania. W każdy czwartek o 21 pod adresem www.afera.com.pl albo - jeżeli macie szczęście mieszkać w Poznaniu - na 98,6 Mhz. Polecam w imieniu własnym oraz koleżanki Diany L.
Przed tygodniem w Neverlandzie gościliśmy Cezarego Zbierzchowskiego, nominowanego do nagrody Żuławskiego za powieść "Holocaust F" (świetną). Na naszym profilu mixcloudowym możecie posłuchać archiwalnych audycji, także i tej. Przy okazji polecam również neverlandowy fejsbuk, gdzie można znaleźć najróżniejsze informacje. Na przykład taką, że Radio Afera zostało patronem medialnym Polconu. Albo o nagrodach, które można zgarnąć w Neverlandzie.
W kwestii nagród. Jutro rozdajemy "Parę w ruch" Pratchetta dzięki uprzejmości wydawnictwa Prószyński. Co jest dobrym pretekstem, żeby o sir Terrym pomówić szerzej - i nie omieszkamy tego zrobić. Sponsorem jutrzejszego wydania są Higieniczne Koleje Żelazne Równin Sto. Do usłyszenia! |
_________________ Neverland. Fantasy, science fiction. Muzyka też.
W każdy czwartek o 21 na antenie Radia Afera - 98,6 Mhz w Poznaniu lub www.afera.com.pl. |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 12 Czerwca 2014, 06:57
|
|
|
A na SoundCloudzie was czasem nie ma? |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
Neverland
Gollum
|
Wysłany: 12 Czerwca 2014, 07:36
|
|
|
O ile mi wiadomo - nie. Tylko mixcloud. |
_________________ Neverland. Fantasy, science fiction. Muzyka też.
W każdy czwartek o 21 na antenie Radia Afera - 98,6 Mhz w Poznaniu lub www.afera.com.pl. |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 12 Czerwca 2014, 07:41
|
|
|
Szkoda, bo akurat ja mam konto na SC i bym was dodał do listy, a na MC konta nie mam. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum