|
|
|
help! |
Autor |
Wiadomość |
Dunadan
Abraham van Helsing
|
Wysłany: 12 Września 2006, 16:05 help!
|
|
|
piszac ten tekst reka mi sie tak trzesie sory za ew. literowki... jestem tak cholernie wkurzony ze... leh, ale nie o tym mialo byc.
Jestem cholernie 'szczesliwym' posiadaczem 'systemu' win98 i proboje jakos z tym zyc. Zainstalowalem sobie Bit Komete coby zalatwic sobie troche muzyki itp i poczatkowo wszystko bylo dobrze.. jednak teraz, klkanascie sekund po odpaleniu programu 'system' sie wiesza... ot tak. Program sie odpala, dysk cichnie, chwile moge jeszcze cos porobic i nagle ledwo zauwazalne mrugniecie ekranu i wszystko stoi. Restartowalem kompa jakies 30 razy? potem zainstalowalem BitTorr3nta i sie nie zawiesza ale... wszystkie pliki stoja - nic nie moge zgrac na dysk :/ co mam ja biedny zroic? aha czy istnieje mozliwosc przezucenia niedokonczonych plikow z jednego programu do drugiego? dzieki za pomoc bo ja juz nie moge, chyba zaczne plakac po prostu
Na szczescie za tydzien bede mial win2k... |
_________________ www.badelek.com
Luck yourself |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 12 Września 2006, 16:19
|
|
|
Dun, jak pragnę zdrowia, może jeszcze poprosisz o adres sklepu z poręcznymi łomami, jak zapragniesz dorobić wieczorami na staruszkach w parku?
Temat na złom a tobie daję ostrzeżenie, piracie jeden! |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum