Rejs jachtem - wrzesień |
Autor |
Wiadomość |
Starscreem
Mechagodzilla
|
Wysłany: 15 Lipca 2013, 23:35 Rejs jachtem - wrzesień
|
|
|
Zostałam ładnie poproszona o zorganizowanie Promocji.
Kolega mój (bardzo ekstrawertyczny i społeczny jegomość) organizuje rejs we wrześniu w urokliwych okolicach Chorwacji. Mam nadzieję, że do tego czasu się ogoli, bo bez zarostu wygląda lepiej
Więcej informacji na stronce naleiayachting.
Jeśli ktoś ma ochotę na przygodę - to jest ku temu okazja. |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 16 Lipca 2013, 05:12
|
|
|
Starscreem, jesteś złą kobietą |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
Starscreem
Mechagodzilla
|
Wysłany: 16 Lipca 2013, 07:31
|
|
|
Lowenna, też bym z chęcią pojechała, ale finanse niestety ograniczone. Wszystkie nadmiarowe złotówki zbieramy na samochód nowy.
Ale skoro impreza jest cykliczna, to można coś na przyszły rok już zacząć planować.
Dopiszę to sobie do listy na której jest już wypad na narty, miesiąc w Japonii i dwa tygodnie w Tatrach.
Choć to nie wróży najlepiej - z listy nic nie ubywa od lat, za to dochodzą kolejne pozycje |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 16 Lipca 2013, 07:56
|
|
|
Finanse dają radę, wolę spacery niż wożenie tyłka autem Ale termin wrześniowy odpada. Chyba, że rzucę pracę i zostanę globtroterem |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
Starscreem
Mechagodzilla
|
Wysłany: 19 Lipca 2013, 11:35
|
|
|
Lowenna napisał/a | Finanse dają radę, wolę spacery niż wożenie tyłka autem Ale termin wrześniowy odpada. Chyba, że rzucę pracę i zostanę globtroterem |
Znajoma znajomej podobno tak uczyniła kiedyś i pojechała na kilka miesięcy do Japonii |
|
|
|
|
|