|
|
|
Kupię (Wypożyczę?): Jennifer Roberson - Kroniki Cheysuli |
Autor |
Wiadomość |
mesiash
Sedecimus
|
Wysłany: 31 Maj 2012, 10:28 Kupię (Wypożyczę?): Jennifer Roberson - Kroniki Cheysuli
|
|
|
Hej,
w sumie może ktoś ma?
Interesuje mnie tylko pełna saga, a takowa to tylko w języku imperialistów została wydana, niemniej jednak jakby ktoś dysponował i chciał sprzedać, ewentualnie pożyczyć to bardzo chętnie się dogadam.
Na amazonie za 25 dolarów używane można wszystkie kupić, ale do tego ponad 50$ kosztuje transport, i trochę mi to zaburza sensowność zakupu.
Jakby ktoś niebezpośrednio wiedział jak to można zdobyć, to też chętnie się dowiem. |
_________________ The difference between "space-based clean power station" and "unimaginably powerful orbiting death ray" is mostly semantics and hope. - ponoć Asimov |
|
|
|
|
Czarny
GrimMod
|
Wysłany: 31 Maj 2012, 10:47
|
|
|
A ktoś Ci to polecił Mesiash? Miałem cztery tomy wydane przez Amber - przeczytałem i udało mi się sprzedać tomy 2 - 4 na allegro. Przeciętne, jeśli nie słabe, fantasy, da się przeczytać ale sam bym nie polecił. |
|
|
|
|
mesiash
Sedecimus
|
Wysłany: 31 Maj 2012, 11:36
|
|
|
Sam przeczytałem kilka lat temu po polsku te cztery tomy, i mi się spodobało na tyle że chciałem przeczytać dalej.
Wiem że nie jest to fantasy najwyższych lotów, ale tak jak teraz czytam Pieśń Lodu i Ognia, to sobie przypomniałem o tamtej serii, której siłą rzeczy, przez brak książek, nigdy nie dokończyłem. |
_________________ The difference between "space-based clean power station" and "unimaginably powerful orbiting death ray" is mostly semantics and hope. - ponoć Asimov |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum