Bryka nie z tej ziemi |
Autor |
Wiadomość |
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 17 Grudnia 2011, 12:06
|
|
|
Hihi.
Pamiętam jak odkręcałem bliźniaki od Kamaza. feralny por. napisał/a | delikatnie się pobujać. | Hihi! |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 17 Grudnia 2011, 12:14
|
|
|
Fajnie, fajnie z tym bujaniem. Ale ja mam jeszcze problem w którą stronę, bo nigdy nie wiem w którą stronę się odkręca śruby. |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 17 Grudnia 2011, 12:20
|
|
|
ihan napisał/a | nigdy nie wiem w którą stronę się odkręca śruby. |
jak nad tym nie myślę, to trafiam , ale jak się zacznę zastanawiać, to nie wiem, w którą stronę się odkręcają. |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
feralny por.
Trurl
|
Wysłany: 17 Grudnia 2011, 12:33
|
|
|
Kruk Siwy napisał/a | Pamiętam jak odkręcałem bliźniaki od Kamaza. | NIe wiedziałem, że ihan kamazem jeździ, ale jeżeli tak, to co innego. |
_________________ Trust me, I'm a doctor... |
|
|
|
|
hijo
Fziu Bździu
|
Wysłany: 17 Grudnia 2011, 12:37
|
|
|
ihan, znajdź test meruli, śruby odkręca się w tą stronę, gdzie jest sukienka
A co do przykręcania kół kluczami pneumatycznymi. To tak robią lenie, porządny serwis zawsze dokręci kluczem dynamometrycznym do 100Nm a to jest siła jaką raczej da się pokonać własnymi mięśniami. |
_________________ God created Arrakis to train the faithful. |
|
|
|
|
kropek
Luke Skywalker
|
Wysłany: 17 Grudnia 2011, 14:15
|
|
|
ihan napisał/a |
I szczerze, z wymianą koła mam jeden zasadniczy problem, śruby z reguły przykręcają takimi automatycznymi wihajstrami i nawet stanąwszy całą sobą na kluczu krzyżakowym, tudzież skacząc na niego z rozbiegu, nie jestem w stanie takiej śruby odkręcić. |
Wystarczy odwiedzić sklep metalowy i nabyć odpowiednią rurę, taką, aby na ramię krzyżaka założyć, i żeby wygiąć jej nie było łatwo . Wtedy nie trzeba się będzie bawić w wygibasy na krzyżaku, a'la feralny |
|
|
|
|
hijo
Fziu Bździu
|
Wysłany: 17 Grudnia 2011, 14:20
|
|
|
A najlepszym rozwiązaniem jest assistance (o ile ktoś ma w ubezpieczeniu lub w cenie samochodu) |
_________________ God created Arrakis to train the faithful. |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 12 Kwietnia 2012, 11:23
|
|
|
tutaj można zagłosować na najbardziej męski z samochodów |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 12 Kwietnia 2012, 12:23
|
|
|
Cytat z trzeciego zdania w linku (pogrubienie moje):
Cytat | Z resztą z zarostem i tak lepiej wygląda |
Dalej już nie czytałem. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
Matrim
Kwiatek
|
Wysłany: 12 Kwietnia 2012, 12:25
|
|
|
Bugatti Type 41 - większego przedłużenia w zestawieniu nie ma
A prowadzące Shelby nie jest męskie. Zbyt ponętne, żeby było męskie... Kiedyś sobie takie kupię, o. |
_________________ Scio me nihil scire.
"Nie dorastaj, to jest gupie i nie daje się cofnąć. Podobno." - Martva |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 12 Kwietnia 2012, 13:14
|
|
|
byłam blisko zagłosowania na to Bugatti |
|
|
|
|
ilcattivo13
Wirtualny Suwalski Niedźwiedź
|
Wysłany: 12 Kwietnia 2012, 16:40
|
|
|
To głosowanie jest kupy warte. Na liście brakuje V8 Pursuit Special |
_________________ DVRVM CACANTES MONVIT VT NITANT THALES |
|
|
|
|
Lis Rudy
A jednak marudny
|
Wysłany: 12 Kwietnia 2012, 16:53
|
|
|
Ja na dłuższą chwilę utknąłem pomiędzy tymi trzema:
Aston Martin V12 Vanquish
Land Rover Defender
Mercedes-Benz Klasa G
Ostatecznie kliknąłem Defendera, ale sercem jestem przy Astonie.... |
_________________ Spotkali się raz: człowiek-pająk, człowiek-ptak i kobieta-kot. "Zebrałem was tu nieprzypadkowo" - zwrócił się do nich człowiek-psychiatra... |
|
|
|
|
Kai
Bloody Mary
|
Wysłany: 12 Kwietnia 2012, 17:30
|
|
|
ilcattivo13, i kartonowego Trabanta właśnie takiego oglądałam. Kultowy! |
_________________ - Ucieczka płynu dowodowego z miejsca zbrodni do przełyku podejrzanego!
- to nieprawda, płyn się boi pana władzy i skrył się we mnie! |
|
|
|
|
ilcattivo13
Wirtualny Suwalski Niedźwiedź
|
Wysłany: 12 Kwietnia 2012, 17:39
|
|
|
Kai - ale tu wybieramy "najbardziej męski", a nie "najbardziej kultowy" samochód |
_________________ DVRVM CACANTES MONVIT VT NITANT THALES |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 12 Kwietnia 2012, 17:43
|
|
|
Cytat | Aston Martin V12 Vanquish |
Mhrrrrrrrrrrrr... |
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
Kai
Bloody Mary
|
Wysłany: 12 Kwietnia 2012, 17:47
|
|
|
ilcattivo13, no właśnie. Tamte wszystkie są takie... banalne. Prawdziwy mężczyzna w banał nie idzie
Bugatti. Amen. |
_________________ - Ucieczka płynu dowodowego z miejsca zbrodni do przełyku podejrzanego!
- to nieprawda, płyn się boi pana władzy i skrył się we mnie! |
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 13 Lipca 2015, 14:59
|
|
|
W życiu każdego człowieka przychodzi taki moment, że trzeba się rozstać ze starym gruchotem i rozejrzeć za nowym gruchotem. Znaczy się, jakby kto pytał, o samochód mi się rozchodzi. Jestem w kropce i się nie mogę zdecydować, bo ostatecznie zostały mi na placu boju dwa autka: hundai i30 z 2014 oraz toyota avensis z 2010. Obydwa ciut niżej 40 dych. Hun daj niby nowy i taki miejsko-wiejski z niskim spalaniem, To jo tę za to lepiej kupić bo lepszy ma wypas i dobre opinie. Ale pięć lat też ma. I bądź tu mundry
Aha, no i Hundaj stoi za płotem u sąsiada, a za Avensisem pewnie będę musiał jechać w jakieś dzikie i daleki kraje, do Szczecina, albo na Śląsk. Albo, tfu, do centrali |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 13 Lipca 2015, 16:41
|
|
|
Rafał napisał/a | będę musiał jechać w jakieś dzikie i daleki kraje, do Szczecina |
Powiem chłopakom, żeby powstrzymali bojowe wielbłądy |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
m_m
Sandman
|
Wysłany: 13 Lipca 2015, 16:58
|
|
|
Kto sprzedaje roczną furę? Jeśli nie jest to żaden przekręt, znasz gościa, wiesz że auto nie miało dzwonu, bierz i się nawet nie zastanawiaj. |
_________________ W postach wyrażam własne poglądy i nie pretenduję do tytułu jedynej nieomylnej osoby na tym forum. |
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 13 Lipca 2015, 22:22
|
|
|
hrabek,
m_m, sąsiad ma takie hobby. Jedni grają w kasynach, inni na giełdzie, a on w wolnym czasie licytuje sobie lekko puknięte autka w gebelsach i raz na 100 licytacji coś tam ugra. Chłopaki w jego warsztacie mu to zrobią na cacy, pojeździ sobie i puszcza po rodzinie, pracownikach i znajomych. Tak dla sportu i adrenalinki, bo pieniędzy z tego tak sobie, dychy na aucie nie ma, prędzej tak koło dwójki, trójki, aby nie dokładał. |
|
|
|
|
m_m
Sandman
|
Wysłany: 13 Lipca 2015, 22:46
|
|
|
Aaaaaaa.....wszystko jasne myślałem ze to auto z polskiego salonu, jednak moja naiwność nie ma granic |
_________________ W postach wyrażam własne poglądy i nie pretenduję do tytułu jedynej nieomylnej osoby na tym forum. |
|
|
|
|
thinspoon
Ming of Mongo
|
Wysłany: 14 Lipca 2015, 15:06
|
|
|
Rafał napisał/a | lekko puknięte |
Nocna wichura zerwała blachę z dachu stodoły pana Mariana. Zerwała, pogniotła, połamała i cisnęła w krzaki po drugiej stronie podwórka. Nazajutrz pan Marian pozbierał blachy, załadował na przyczepkę i zawiózł do pobliskiego blacharza, żeby ten jakoś to poprostował i ponaprawiał. Po paru dniach Pan Marian odbiera telefon od blacharza:
"Panie Marianie, ja nie wiem co Pan z tym Passatem robił ale będzie do odbioru po 18:00" |
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 15 Lipca 2015, 06:48
|
|
|
Na szczęście zawsze są zdjęcia licytowanego autka, ale odpuszczamy tego Huna na rzecz Avensisa. Znalazł się jeden w Opolu, trochę droższy, trochę starszy, ale z niższym przebiegiem. Jak miejscowy wywiad nie znajdzie niczego podejrzanego, a cena choć trochę pójdzie w dół, to będzie mój.
Kuźwa, jak ja nie lubię kupować samochodów! |
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 17 Lipca 2015, 21:26
|
|
|
Toyota Avensis III Sol Plus 2, 2 150 km zagarażowana. W końcu. |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 17 Lipca 2015, 21:34
|
|
|
trudno o lepszy wybór |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 17 Lipca 2015, 21:37
|
|
|
Japończyki, Japończyki |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
konopia
Marudny maruda marudzący
|
Wysłany: 18 Lipca 2015, 08:29
|
|
|
robimy meksykańską falę?! |
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 18 Lipca 2015, 22:27
|
|
|
|
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 7 Sierpnia 2015, 14:43
|
|
|
Ufff, pogoniłem swego starego, dobrego paska. Poszedł na Ukrainę, na front. Andrij został zaopatrzony dodatkowo w 15 l wody do dolewania i trzymam kciuki aby udało mu się wrócić na Ukrainu na tej wodzie, mówi, że jak już przejdzie kordon, to sobie poradzi, zuch chłopak |
|
|
|
|
|