|
|
|
Okładka numeru 71 - głosujemy do 12 października |
Jak wam się podoba okładka? |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
33% |
[ 10 ] |
4 |
|
33% |
[ 10 ] |
3 |
|
26% |
[ 8 ] |
2 |
|
6% |
[ 2 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 30 |
Wszystkich Głosów: 30 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
furious_wizard
Luke Skywalker
|
Wysłany: 28 Września 2011, 20:28
|
|
|
Kolorystyka fajna - plus,
pasek z nagrodami dobrze wkomponowany - plus,
ciekawy efekt rozbryzgujących się kawałków szkła i nachodzącymi na tytuł - plus,
Deus Ex - zdecydowany plus, bo przywodzi na myśl jedynkę ,
wrażenie ogólne na plus.
Podliczając wszystko 5!
Z rzeczy, które nieciekawie wyglądają to logo Nautiliusa jakoś tak bez ładu i składu sobie wisi. |
_________________ "Faceci zawsze byli bardziej tolerancyjni w kwestii kobiet eksponujących swoje biusty."
baranek |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 1 Listopada 2011, 08:47
|
|
|
Mam duże zaległości i dopiero teraz
W pierwszym odruchu, po wyciągnięciu nr z koperty,zrobiłam WOW Cud, miód i orzeszki. Chciałam dać 5, odejmując punkt za Nautilusa i nagrody konkursowe.
Jednak kilka dni później zauważyłam tę samą grafikę na jakimś growym czasopiśmie i zrobiło mi przykro. Ja rozumiem - reklama. Ja rozumiem, że czasopismo samo się nie utrzyma. Ale jak można w tym samym momencie puszczać identyczną reklamową okładkę w dwóch czasopismach Czy Deus Ex nie ma innych obrazków |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum