|
|
|
Problem z nominacjami :-) |
Autor |
Wiadomość |
Romek P.
Pan na Literkach
|
Wysłany: 6 Lipca 2011, 10:29 Problem z nominacjami :-)
|
|
|
Khem, nie to, że donoszę, chyba że ciastka... ale zauważam problem z Nautilusem, który moim skromnym zdaniem należy do tyleż zabawnych, co mącących wodę, i wobec tego należy zająć wobec niego stanowisko
Albowiem widzę, że niektórzy wydawcy i autorzy, którzy znaleźli się na liście tekstów wymieniających, co może zdobyć "Nautilusa", szermują gromkim MAMY NOMINACJĘ DO NAUTILUSA , podczas kiedy chyba jednak nie jest to żadna nominacja?
No bo jeśli jest, to spieszę krzyczęć na różnych Fejsbukach i innych takich, że parę moich książek też zostało nominowanych...
Edit: link nie działa, nie wiem, dlaczego. Chodzi np. o "Ja, diablica", na portalu www.ksiazka.net.pl - WAB to wykorzystuje, ale nie tylko |
|
|
|
|
illianna
Nathan Never
|
Wysłany: 6 Lipca 2011, 11:11
|
|
|
Romek P., a propos Romku dlaczego na liście nie ma Dozy? zauważyłeś? |
_________________ "Nie tylko nie ma Boga, ale spróbujcie w weekend złapać hydraulika", "Moja filozofia", Woody Allen |
|
|
|
|
Romek P.
Pan na Literkach
|
Wysłany: 6 Lipca 2011, 11:14
|
|
|
Nie przeglądałem listy, ale skoro tak, trzeba to uzupełnić |
|
|
|
|
illianna
Nathan Never
|
Wysłany: 6 Lipca 2011, 11:15
|
|
|
Romek P., tak mi się wydawało po testach S sądząc... |
_________________ "Nie tylko nie ma Boga, ale spróbujcie w weekend złapać hydraulika", "Moja filozofia", Woody Allen |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum