|
|
|
Potteromania - badania, ankieta (praca dyplomowa) |
Autor |
Wiadomość |
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 28 Kwietnia 2011, 07:19
|
|
|
dalambert napisał/a | Choćby i to, że filmy / znowu szczególnie pierwsze trzy/ są doskonałe i znakomicie się je ogląda... | może ja już za stary jestem, ale widziałem jeden z pierwszych, nie wiem który i strasznie się wynudziłem |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 28 Kwietnia 2011, 07:29
|
|
|
Fidel-F2, widać Twój miś nie misiował i tyle , a degustibus był na piwie |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 28 Kwietnia 2011, 08:32
|
|
|
dalambert napisał/a | Słyszałem taką bajkę / może i prawdziwa/ , że jak w Anglii ukazał się pierwszy HP, to proponowano jego wydanie paru naszym dość sporym wydawnictwom / Zysk, Rebis itp./ ale jakoś się ociągały i w końcu nowa na rynku firemka Media-Rodzina zdecydowała się i wydała ....
No i poszło, ale też nie od razu... |
To najprawdziwsza prawda.
Co więcej, z tego co wiem, "Media-Rodzina" powstała właśnie głównie z myślą o wydaniu HP. |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
Virgo C.
Fred Flintstone
|
Wysłany: 28 Kwietnia 2011, 12:42
|
|
|
Poszło. Chociaż przeczytałem lata temu tylko cztery pierwsze tomy, a filmu ani jednego nie obejrzałem, bo mnie dubbing skutecznie od telewizora odstrasza za każdym razem, gdy TVN puści po raz n-ty kolejną część, a ja akurat jestem u rodziców. |
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy." |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum