|
|
|
KOCHA, LUBI, SZANUJE... |
Autor |
Wiadomość |
Jedenastka
Rasowa Kicia
|
Wysłany: 11 Lutego 2011, 16:37
|
|
|
Martva napisał/a | czasem dobrze jest przejrzeć temat a nie tylko czytać tytuł, tytuły bywają mylące | Wiesz coś na temat tego czy przejrzałam temat czy nie? Dziękuję za radę. Na pewno jest cenna. Zwłaszcza, gdy czyta się dokładnie Twojego bloga. Tytuł jest mylący. |
_________________ 11 |
|
|
|
|
ketyow
Jim Raynor
|
Wysłany: 11 Lutego 2011, 16:45
|
|
|
Nie ma się co unosić, po prostu ten temat zupełnie nie pasował, a przy okazji wygrzebuje jakieś brudy sprzed lat i rzeczywiście jest w tym wypadku nieprzyjemny, a już na pewno nie pasuje do walentynek. |
_________________ http://ketyow.deviantart.com
http://www.biblionetka.pl/ |
|
|
|
|
Jedenastka
Rasowa Kicia
|
Wysłany: 11 Lutego 2011, 16:48
|
|
|
Ja się nie unoszę, nie wiem o co chodzi |
_________________ 11 |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 11 Lutego 2011, 17:18
|
|
|
Jedenastka napisał/a | nie wiem o co chodzi |
No właśnie widzę.
Czy ktoś by mógł wykasować wszystkie posty z tego roku jak leci, tak chyba będzie najlepiej? |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
ketyow
Jim Raynor
|
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
Wysłany: 11 Lutego 2011, 17:34
|
|
|
I zapomnijmy o tym temacie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum