Ciekawa wiadomość dla fanów Trzynastki. Olivia Wilde ma być jedną z dziewczyn Bonda w najnowszej części
Otworzyło mi się na górze strony, przeczytałem, to pomyślałem, że zaktualizuję. MGM ogłosiło bowiem, że nowego Bonda nie będzie. Wytwórnia jest w ogromnych finansowych kłopotach, praktycznie nieuniknione jest ogłoszenie bankructwa. Dopiero wtedy ktoś chętny wykupi upadające studio i przejmie prawa. Wtedy cała zabawa z obsadą zacznie się od nowa. Nawet Daniel Craig nie może być pewny, że wróci.
Co do tego racja, denerwujące są te przerwy produkcyjne.
Spowodowane amerykańskimi świętami i innymi przerwami, które sa dla amerykanów świętością. Szósty sezon Grzesia był poszatkowany niemiłosiernie, hurtowe wypuszczanie odcinków i prawie miesiąc przerwy.
A co do Bonda, to trochę szkoda, że MGM ma kłopoty, bo może Hobbit pójśc pod nóz... ale może i lepiej dla tej sympatycznej książeczki.
Wytwórnia jest w ogromnych finansowych kłopotach, praktycznie nieuniknione jest ogłoszenie bankructwa.
Który już raz? MGM bankrutuje regularnie.
_________________ Jeśli istnieją narodowe mity, narodowe świętości, to konieczność panowania nad Polską jest właśnie taką świętością dla Rosji - Stanisław Cat-Mackiewicz
Swoją drogą, Virgo, kojarzę cię z innego forum. Niestety jego świetność już dawno, dawno minęła...
A co do MGM, to moze cos jest na rzeczy, ekranizacja Hobbita była juz w zaawansowanym stanie, gdy ją zaniechano. Tak nagle.
@hrabek
Słyszałem. Ponoć Sony mogłoby być zainteresowane prawami, ale to nic potwierdzonego.
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy."
Zgadza się. Tak podejrzewałem, że stamtąd. Ale wybacz, Ciebie nie mogę skojarzyć.
No i teraz będą wszyscy wiedzieć czym jest to C.
_________________ "Ja tam nie wiem o co cała ta wrzawa. U mnie w domu elektryczność jest w gniazdku. Gdyby ten pomysł rozpropagować, niepotrzebne byłyby żadne atomy."
Tamto forum upadło, a szkoda. Mnie mógłbyś jedynie kojarzyć co najwyżej sprzed 5 laty, najwięcej czasu spędziłem w dziale "Gry", wraz z Pączusiem, DMem, Mendsonem, Emisiem i tą całą ekipą, której już własciwie nie pamiętam.
Dwa wczorajsze odcinki na TVP byłyby superowe gdyby nie
Spoiler:
idiotyczny wątek romansowy ni z gruszki (przepraszam ilcattivo) ni z pietruszki. I naprawdę wyobrażenie o funkcjonowaniu Szpitali psychiatrycznych mocno naiwne i kalkowe z innych tego typu filmów
Ale Greg mi się podobał, bo był mniej cukierkowo landrynkowy i mniej strzelający swoje przejmujące się dobrem całej ludzkości miny.
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję.
_________________ - Ucieczka płynu dowodowego z miejsca zbrodni do przełyku podejrzanego!
- to nieprawda, płyn się boi pana władzy i skrył się we mnie!
Rewelacyjny! Humor taki, jaki w tym serialu najbardziej lubię, zaczątek ciekawej - mam nadzieję - intrygi, i House który mimo wszystko nie zmienił się ani o jotę.
_________________ twinkle, twinkle, little bat, watch me kill your favorite cat...
A ja jakoś nie podzielam entuzjazmu, takiej kaszany dawno nie widziałam, główni bohaterowie nad podziw żenujący, wątek drugoplanowy też marniutki i mało realistyczny, jak tak dalej to pociągną to nie chce oglądać
Dziś wymyśliłam prawo ciążenia seriali: każdy serial zaczyna prędzej czy później ciążyć w kierunku brazylijskiej telenoweli. Przykłady: Dr House, Weed, True Blood
Jak jeszcze Dexter się zbiesi, to w tym roku będzie masakra jakaś.
_________________ - Ucieczka płynu dowodowego z miejsca zbrodni do przełyku podejrzanego!
- to nieprawda, płyn się boi pana władzy i skrył się we mnie!
Oglądam właśnie Alpha Dog i gra tam Trzynastka. W całej okazałości, że się tak wyrażę. Jak kto zainteresowany jej wdziękami. Ja tam jestem fanem Amber Heard
Lowenna, przyznam, że przysnęłam na chwilkę, ale może dlatego, że zmęczona byłam Odcinek nie był podobny do porzednich, House w nowej roli... Jestem bardzo ciekawa jak poprowadzą ten wątek. Póki co, nie można skazywać na banicję
_________________ I'm so low
Everyone's speeding
but I'm still going slow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum