Rywalizacja w szortach - do 18 lipca godzina 21:35 |
Kto zostanie zwycięzcą? |
Dzieło sztuki |
|
8% |
[ 10 ] |
Zwycięstwo z przypadku |
|
0% |
[ 1 ] |
Partia nr 999 |
|
1% |
[ 2 ] |
Dlaczego zawiodły sondaże |
|
3% |
[ 4 ] |
Wielki marsz |
|
1% |
[ 2 ] |
Bo czasem i dwóch to tłum |
|
14% |
[ 17 ] |
Odwieczni |
|
6% |
[ 7 ] |
Boś Ty dobro nieskończone |
|
15% |
[ 18 ] |
Konkurs |
|
11% |
[ 13 ] |
Hazardzista |
|
2% |
[ 3 ] |
Arena |
|
4% |
[ 5 ] |
Nienawiść |
|
4% |
[ 5 ] |
O północy |
|
4% |
[ 5 ] |
Bitwa |
|
12% |
[ 14 ] |
Partyjka |
|
6% |
[ 7 ] |
Pusty głos |
|
0% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 33 |
Wszystkich Głosów: 114 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
brajt
Komandor Koenig
|
Wysłany: 20 Lipca 2010, 09:38
|
|
|
Uff, stopowanie na trasie Jarocin - Kraków dobiegło końca, więc mogę napisać parę słów.
Przede wszystkim ogromne gratulacje dla Bellatrix, zarówno za zwycięskiego szorta, jak i za rzeczowe komentarze.
Gratulacje dla naszej debiutantki Nightingale - słusznie przeczuwałem, który tekst jest Twój. Typowałem go jako zwycięzcę tej edycji.
Gratulacje dla Matrima - Twój tekst jest na tyle dobry, że nie mam żalu o ten punkt przewagi w walce o podium.
Gratulacje dla Terebki za ciekawy temat, który zaowocował u mnie brakiem pomysłu. Oraz za organizację edycji.
Gratulacje dla Madhavendry - zagłosowałem na oba Twoje teksty i chętnie zagłosuję na kolejne, jeśli będą równie dobre.
Na koniec gratulacje dla samego siebie, za alternatywność - jako jedyny zagłosowałem na "Zwycięstwo z przypadku".
Co do komentarzy dotyczących moich tekstów - z większością krytyki się zgadzam, resztę przyjmuję do wiadomości i pewnie też wezmę ją pod uwagę przy następnej edycji - wiadomo, tekst ma się przede wszystkim podobać czytelnikom.
Choć również uważam "Hazardzistę" za jeden ze słabszych tekstów edycji, cieszę się, że go wysłałem, właśnie ze względu na uzyskane komentarze - zawsze warto znać swoje gorsze strony, aby móc nad nimi pracować.
Odniosę się jeszcze do jednej sprawy:
Cytat | Niech sobie autor w ramach ćwiczenia spróbuje policzyć, jakie jest prawdopodobieństwo, że przypadkowe ciągi liter ułożą się w słowa. |
Nie chodzi o prawdopodobieństwo, bo to jest po prostu irracjonalny nawyk głównego bohatera. Darek z opowiadania tak robi i już. Ma pracę polegającą na pisaniu - w dodatku na ilość, a nie na jakość. I gdy brakuje mu inwencji, zaczyna się złościć i odreagowuje to na klawiaturze przypadkowymi kombinacjami klawiszy. Czasem to pomaga mu się odblokować, innym razem irytuje jeszcze bardziej. Nie uwierzę, że nikt z was nie ma takiego nawyku.
Dziękuję serdecznie za wszystkie głosy i proszę o jeszcze więcej następnym razem! |
_________________ Lecą smoki pod obłoki, wiatr im kręci smocze loki |
|
|
|
|
Mateusz Zieliński
Indiana Jones
|
Wysłany: 20 Lipca 2010, 18:59
|
|
|
brajt napisał/a | Nie uwierzę, że nikt z was nie ma takiego nawyku. |
kasdhfkqewjrhflquwerftpquweqwuehlfawehlf xqjhlewfcqa
- dobre ... |
_________________ Mój nick, to imię i nazwisko. Mówcie mi po imieniu... |
|
|
|
|
terebka
Filippon
|
|
|
|
|
marcolphus
Batman
|
Wysłany: 21 Lipca 2010, 06:41
|
|
|
Kurczę, byłem na urlopie, dopiero wczoraj przeczytałem szorty, a tutaj już po głosowaniu... Nie bawię się tak...
Mimo to: gratulacje dla zwycięzców!! |
_________________ What Codringher Hears |
|
|
|
|
brajt
Komandor Koenig
|
Wysłany: 21 Lipca 2010, 18:26
|
|
|
No niestety. Ale zawsze mozesz podzielic sie swoimi uwagami o tekstach. |
_________________ Lecą smoki pod obłoki, wiatr im kręci smocze loki |
|
|
|
|
mad
Filippon
|
Wysłany: 21 Lipca 2010, 22:50
|
|
|
marcolphus napisał/a | Kurczę, byłem na urlopie, dopiero wczoraj przeczytałem szorty, a tutaj już po głosowaniu... Nie bawię się tak... |
Gdybym był na miejscu Twojego szefa, stanowczo bym Tobie urlopu nie dał
Chyba, że nie masz szefa |
|
|
|
|
marcolphus
Batman
|
Wysłany: 22 Lipca 2010, 06:33
|
|
|
brajt napisał/a | No niestety. Ale zawsze mozesz podzielic sie swoimi uwagami o tekstach. |
Eee, nie chce mi się. |
_________________ What Codringher Hears |
|
|
|
|
|