|
|
|
Trochę książek do sprzedania/oddania |
Autor |
Wiadomość |
dzejes
prorok
|
Wysłany: 20 Lipca 2010, 12:24 Trochę książek do sprzedania/oddania
|
|
|
Nieaktualne, wyciąłem listę książek z uwagi na powtarzające się pytania o ceny, a pozycje już niestety sprzedane. |
Ostatnio zmieniony przez dzejes 30 Listopada 2010, 08:52, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
|
dzejes
prorok
|
Wysłany: 20 Lipca 2010, 17:27
|
|
|
Apdejt listy, pierwsze pozycje sprzedane.
Kolejny apdejt. |
_________________ If we shadows have offended,
Think but this, and all is mended,
That you have but slumber'd here
While these visions did appear. |
|
|
|
|
dzejes
prorok
|
Wysłany: 21 Lipca 2010, 12:46
|
|
|
I następny apdejt. |
_________________ If we shadows have offended,
Think but this, and all is mended,
That you have but slumber'd here
While these visions did appear. |
|
|
|
|
hamfast
Gollum
|
Wysłany: 17 Października 2010, 10:28
|
|
|
Witam
Chwilowo nie chcę kupować - szukam porady. Dużo książek sprzedajesz, więc pewnie dużo czytasz. Ja też, (tak mi się przynajmniej zdaje ) ale szukam czegoś o poniższej tematyce, czego nie spotkałem:
Ostatnio oglądałem film sf - PANDORUM. Nie wiem, czy widziałeś. Film o podróży wielkiego statku osadniczego z przeludnionej ziemi na nowo odkrytą, zdatną do życia planetę na drugim końcu Wszechświata. Film może sie podobać lub nie, ale mi chodzi o jedno - film kończy się w momencie dotatrcia do celu, omnie interesuje coś, gdzie to byłby dopiero początek akcji.
A ja szukam książki (lub ew. filmu), traktującej o takich właśnie początkach "nowej" cywilizacji na nowej planecie, po takim lądowaniu. Możesz mi poradzić jakiś tytuł ???
Byłbym bardzo wdzięczny.
Oczywiście - jeśli posiadasz coś takiego - kupię |
_________________ "Dajcie mi dużo papieru, a zniszczę fantastykę. Adam Hollanek.
Sprawdziło się... Duże nakłady = dużo hały... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum