|
|
|
Konkurs literacki |
Autor |
Wiadomość |
Alkioneus
Sky Captain
|
Wysłany: 5 Czerwca 2006, 19:06 Konkurs literacki
|
|
|
"Młotem i Piórem", pierwsza edycja konkursu literackiego w realiach Starego Świata właśnie ujrzała światło dzienne! Ta zacna inicjatywa, zorganizowana przez serwis Unreal Fantasy, daje sposobność do wygrania wspaniałych nagród : zwycięzca otrzyma dodatek "Królestwo Magii" i wykończone na złoto kości do gry! Nie zwlekaj! Zmierz się z literackim ujęciem mrocznego, niebezpiecznego świata Warhammera!
http://www.unreal-fantasy.pl - serwis Unreal Fantasy, organizator
http://www.mip.unreal-fantasy.pl - strona konkursowa "Młotem i Piórem" |
_________________ sposób na rzucenie palenia: za każdą godzinę bez fajki zapal sobie, zasłużyłeś. |
|
|
|
|
kruczywiatr
Alien
|
Wysłany: 5 Czerwca 2006, 20:32
|
|
|
Czytałem ze dwie książki ze świata Warhammera, ale za mało pamiętam, by wziąć udział w konkursie. Zresztą zbieram siły, by pisać o Dangaron.
Ale mój kumpel - grafik z zawodu - lubi warhammerowy świat i graf o tym świecie się u niego naoglądałem co niemiara. No i gierki na kompa są fajne
Stronkę macie fajną, podoba mi się, przyjrzę się jej dokładniej.
-------------------------------------------------------------------------------
Obejrzałem sobie mapki. Lepsze by były wersje zrobione na kompie (jedna mapka to kilkanaście godzin roboty), bo z tych mało co widać, a napisów prawie wcale. |
_________________ FORTI ET FIDELI NIHIL DIFFICILE |
|
|
|
|
Henryk Tur
Galadriela
|
|
|
|
|
kruczywiatr
Alien
|
Wysłany: 7 Czerwca 2006, 11:22
|
|
|
W którym wątku? |
_________________ FORTI ET FIDELI NIHIL DIFFICILE |
|
|
|
|
Henryk Tur
Galadriela
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum